woensdag 24 april 2024
spot_img

Unieke driptaarten van Yune Beerling

Wat je ver haalt is lekker? Dat is lang niet altijd waar. In elk geval is het niet nodig om voor iets lekkers ver weg te zoeken. De taarten van Yune haalt u gewoon in Andijk en zijn om te smullen! “Elke taart is vers en uniek!”

Yune Beerling (19 jaar) combineert vier dagen werken en één dag school (opleiding Gastvrouw) met het bakken van taarten. “Het bakken heb ik altijd al leuk gevonden. Door COVID-19, het wegvallen van allerlei activiteiten en werk, kreeg ik opeens meer tijd. Stilzitten is echt niks voor mij, ik moet iets te doen hebben. Dus pakte ik het bakken op.”

Vijftig!
“Een kennis werd 50 jaar. Ik bakte voor haar als verrassing een taart. De reacties waren geweldig! Iedereen vond hem prachtig, maar vooral ook lekker. Een taart moet er goed uitzien, maar de smaak is helemaal belangrijk!” Yune was zelf in april jarig en bakte voor de gasten in de drive through negen kleine taarten. “Die vielen bij iedereen zo goed in de smaak, dat ik toen een Facebookpagina en Instagram ben gestart.”

Website
Naast de Facebook en Instagrampagina heeft zij de afgelopen periode ook hard gewerkt aan een webpagina. “Het is een inspirerende pagina geworden, geen webshop. Taarten bestellen wil ik graag via de e-mail en Whatsapp laten verlopen.” Dat de taarten erg lekker zijn, heeft inmiddels de nodige mond-tot-mond reclame opgeleverd. “Voor de maand september heb ik nu al negen bestellingen staan, dat is natuurlijk geweldig. Veel meer kunnen er niet meer bij. Ik raad mensen dan ook aan om op tijd aan te geven dat ze graag een driptaart bij mij willen bestellen. Het zou jammer zijn als u te laat besteld en ik dan nee moet verkopen.”

Elke taart uniek
Het basisrecept is bij elke taart min of meer hetzelfde. “De invulling van smaak en kleur en decoraties is elke keer uniek. De smaak van de vulling maak ik naar keuze van de klant, vaak 2 verschillende smaken in 1 taart. Dat geeft mij en dus u volop keus.” Yune vindt het leuk om elke keer met een andere smaak of kleur te werken “Dat daagt uit en maakt een taart speciaal. Er zijn er geen twee hetzelfde. Zo kan ik aan (bijna) elke wens voldoen. Van een echte lichte, luchtige meisjestaart volop roze tot een wat stevigere, donker chocoladetaart met chocodecoratie ‘on top’. Een taart voor elke feestelijke gelegenheid of juist een hele neutrale taart, alles kan!”

Taart op bestelling
Na het afronden van de Horecaopleiding wil Yune met cursussen zich nog verder gaan specialiseren in het maken van taarten. “Nu moet ik mijn tijd nog goed verdelen tussen de opleiding, mijn werk en het maken van taarten op bestelling. Hoe mooi zou het zijn als ik er echt een goed lopend bedrijfje van kan maken. Dat taarten van Yune een begrip wordt in heel de Streek? En dat allemaal omdat ik door het coronavirus wat extra tijd kreeg om me op mijn passie te storten!”

Proeven? Bestellen!
Bent u nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de webpagina www.deliciousbakerys.nl op Facebook www.facebook.com/ Delicious.bakerysnl of via Instagram www.instagram.com/Delicious.bakerysnl. Bestel op tijd om teleurstelling te voorkomen. Bestellen kan via e-mailadres info@deliciousbakerys.nl of stuur een Whatsapp aan 06-28 80 13 23. Tussen 27 september en 10 oktober neem ik geen bestellingen aan i.v.m. vakantie.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen