dinsdag 23 juli 2024
spot_img

Unique items bij Boutique Symetrique

Het winkelcentrum in Andijk kent een uniek winkeltje. Het zit aan de linkerzijde, aan de buitenzijde en het heet Boutique Symetrique. Een winkel waar je gewoon eens binnen moet lopen om je te laten verrassen. “Elke week nieuwe items, altijd wat anders,” aldus eigenaresse Trudie de Kroon.

“Het is begonnen toen ik met mijn schoonheidssalon (aan huis) ongeveer 7 jaar geleden verhuisde naar dit pand aan de Sorghvlietlaan. De salon heeft hier een hele mooie en ruime plek gekregen, maar er kon meer. Het is een mooie grote ruimte, waar ik een leuke invulling aan wilde geven.”

Woonaccessoires
Vanuit een gezamenlijke interesse voor een gezellig aangekleed huis, is Trudie toen ook begonnen met een leuk assortiment van woonaccessoires. “We hebben van alles, van vazen en schalen tot kandelaars. Daar gaan we echter mee stoppen,” vertelt Trudie. “Wie nog een leuk cadeau zoekt voor de komende feestmaanden kan nu zijn slag slaan, alles gaat in de uitverkoop! Maar op = op.”

Casual kleding
“We hebben gehoor gegeven aan de behoefte voor een kledingzaak op het dorp. Men vroeg om mooie, nette, maar bovenal prettig zittende kleding. Casual, maar toch wel gekleed. Daar gaan we ons de komende tijd op toeleggen. Inmiddels zijn de rekken gevuld met een veelheid aan jasjes, blouses en broeken. Ook voor een feestelijke jurk is dit dé plek.” Trudie: “We kopen van alles één maatserie, dus het is allemaal vrij uniek, je vindt er niet snel nog één.”

Voor alle dames
“De één draagt maatje S en de ander een XXL, maar wij hebben dat allemaal. Wel hebben we dus van elk item maar één maat.” Trudie licht toe: “Mits het verkrijgbaar is, want helaas geld voor sommige kledingtukken dat het helaas alleen in maten 38-40-42 gemaakt wordt. Toch hebben wij ruime keus tot maat 50. Zo kan iedereen er op zijn best uitzien.”

Wekelijks nieuws
“Wij hebben zeer regelmatig nieuwe items die we meteen in de winkel hangen. Gewoon af en toe eens binnenlopen is dan ook ons advies. Wij zijn er voor u en helpen u bij het maken van keuzes. Dus ook als u een nieuwe broek zoekt, bij die leuke blouse die u zo graag draagt. Neem het mee en samen vinden we weer een mooie nieuwe combinatie. Ons advies is gratis.”

Pasmogelijkheden
Naar de winkel komen om eens lekker rond te kijken is mogelijk op maandag, woe-don en vrijdagen. De decemberperiode zal de winkel ook af en toe op zaterdag geopend zijn. In de winkel kunnen kledingstukken gepast worden, er is ruime verkleedmogelijkheid. Voor wie liever de tijd neemt voor personal shopping of het gezien de corona-pandemie nog niet prettig vindt om met meer mensen in de winkel te zijn: wij zijn er ook voor u!

Altijd op de hoogte
Boutique Symetrique vindt u op de Sorghvlietlaan 51, 1619 XA Andijk. Blijf op de hoogte via Facebook Symetrique Andijk en bel bij vragen of om een afspraak te maken met 06-37 44 83 64.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen