donderdag 18 april 2024
spot_img

Uw financiën op orde krijgen is bij ons geen probleem

Bent u het financiële overzicht kwijt, dan kunt u rekenen op Irene Koen en Angelique Dantuma. “Gedigitaliseerd en met de nieuwste software krijgen wij uw financiën weer op orde. Doormiddel van de nieuwste technieken die wij gebruiken is het voor bedrijven en zzp’ers ideaal om via een app je bonnen in te dienen. Eenvoudig, snel en beveiligd, dus geen losse bonnen meer.”

Reentje Dienstverlening en EFJ Administratieve Dienstverlening hebben de handen ineen geslagen en zijn begonnen aan een samenwerking. Moeder en dochter zijn beide zelfstandige ondernemers. Of u nu bij ons komt als particulier of als zakelijke klant, wij zorgen er samen voor dat u het allemaal op orde krijgt en ook op orde houdt!”

Wat levert het op
Je boekhouding uitbesteden kost geld, maar belangrijker nog is wat het bespaart. “Belastingen en fiscale regels veranderen steeds en het uitzoeken van al die zaken kost veel tijd en energie.” Irene vervolgt: “Een goede boekhouder kan juist geld voor je besparen. Door de juiste regels toe te passen, kunnen wij u de weg wijzen naar bestaande subsidieregelingen en fiscale aftrekposten.”

Overzicht krijgen en houden
Angelique “Een goed ingerichte boekhouding zorgt voor inzicht en overzicht.” Samen hebben de dames meer dan genoeg ervaring met het invullen van belastingaangiften en het voeren van administraties voor particulieren als ZZP’ers. “In februari 2021 vier ik mijn 10-jarig jubileum, maar de daadwerkelijk ervaring gaat langer terug,” vertelt Irene. Ook Angelique heeft in februari een klein feestje: “Na diverse werkervaringen te hebben opgedaan ben ik in 2017 mijn eigen bedrijf opgestart en ben ik nu 4 jaar zelfstandige ondernemer.”

Alles op de rit
Angelique en Irene begeleiden ook veel mensen die in de financiële problemen terecht zijn gekomen. “Het is belangrijk om samen te kijken waardoor deze problemen zijn ontstaan en hoe op te lossen. Ook begeleiding van mensen die uit de schuldhulpverlening komen en weer zelfstandig hun budget gaan beheren, middels budget coaching, behoort tot het werk. Het is fijn om mensen te kunnen helpen en te ondersteunen.”

Kosten zonder verrassing
“Onze tarieven zijn scherp en helder”. Wij maken altijd afspraken van te voren. Wij hebben bijvoorbeeld voor ZZP’ers een vaste prijs p/m in samenwerking met de nieuwste app technieken.

Contactgegevens
Angelique van EFJ Administratieve Dienstverlening is te bereiken op 06-23918633 of via info@efjadministratie.nl en Irene van Reentje Dienstverlening belt u op 06-37132410 of via info@reentje.nl.
De beide bedrijven delen de website www.reentje-admin.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen