maandag 22 april 2024
spot_img

Uw handen en voeten professioneel verzorgd

Salon Beautylounge kan -ook tijdens de corona periode- op een veilige en verantwoorde manier van dienst zijn “Juist wij zijn gewend om hygiënisch te werken: met mondmaskers, afzuiging en ventilatie. Extra in deze tijd zijn de ‘spat’schermen.”
Natashja Beerepoot is gespecialiseerd in hand -en voetzorg. Ook als deze voor patiënten met medische aandoeningen is. “Voor deze mensen is het belangrijk om -juist nu- de zorg gewoon door te laten gaan. De liefde voor mijn vak is groot, toen we eerder dit jaar 7 weken dicht moesten, was dit een echt een kwelling.”

Mooie locatie
Waar Natashja jarenlang haar praktijk ‘in een schuurtje achter het huis’ had, heeft zij nu sinds een jaar een ruime praktijk op een zeer toegankelijke locatie op de Industrieweg 1e. “Mijn uitbreiding tot Medisch Pedicure zorgde ook voor een uitbreiding van de klantenkring. Juist nu was het moment mijn dromen waar te maken en te gaan zoeken naar de perfecte locatie. De praktijk is makkelijk te bereiken, heeft parkeerruimte recht voor de deur én is volledig rolstoeltoegankelijk. Tevens heb ik hier de ruimte voor de samenwerking met mijn collega Mariska Hoogendijk op de maandagen.”

‘Medische’ voetzorg
“Bij ons is een ieder welkom voor voetzorg. Eelt, likdoorns of ingroeiende nagels? Voor ieder probleem is de juiste passende oplossing bij ons te vinden. Wanneer u hiervoor een medische indicatie heeft zoals bijvoorbeeld reuma of diabetes, dan wordt deze zorg zelfs vaak vergoed.
In 2014 is er een nieuw specialisme toegevoegd, OVV (oncologisch voetzorgverlener). Tijdens en na de behandeling van kanker komen er veel huid en nagelproblemen voor aan de voeten. Hierin kan een OVV veilig en verantwoorde zorg bieden.”

Manicure
Ook uw handen zijn hier ‘in goede handen’. “Met acryl en gellak voor de versteviging maar ook voor de natuurlijke nagels kunt u bij mij terecht. Ter uitbreiding van het specialisme OVV, is in 2019 ook het diploma OHV (oncologisch handzorg verlener) behaald. Ervaart u tijdens of na de chemokuur hinder aan uw handen, zoals nagelriemontstekingen of ingroeiende nagels, bel dan gerust voor meer informatie hierover.”

De praktijk aan de Industrieweg 1e is makkelijk te bereiken, rolstoeltoegankelijk en heeft parkeerruimte voor de deur.

Feestmaand
“Voor iedereen die tijdens de feestmaand een afspraak heeft, staat er een klein geschenkje klaar, dat is elk jaar een vast prik. Ook kadobonnen en vele verzorgingsproducten vindt u bij Salon Beautylounge. Op zoek naar een mooi kado? Als u het van te voren aangeeft, staat het prachtig ingepakt voor u klaar. Mooie handen en gezonde voeten zijn al een cadeau op zich, maar met een beetje extra aandacht maakt u het feestelijk.”

Afspraak maken?
Heeft u een goede (medisch) pedicure nodig, neem een kijkje op de website www.salonbeautylounge.nl. Daar vindt u alle informatie over de mogelijkheden en openingstijden. Via de website kunt u meteen heel makkelijk een afspraak maken!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen