donderdag 13 juni 2024
spot_img

Vakantiespelen

Langzaamaan wordt het barre winterweer verdrongen door het heerlijke lenteweer. Met dit lenteweer komen de kriebels voor de zomer er natuurlijk ook aan. Dan komt ook de grote vraag… Wat gaan we deze zomervakantie doen? Naar het bos! Kom een week naar het Dijkgatbos voor de leukste week van je zomer! Tijdens een week vakantiespelen ga je allerlei leuke activiteiten doen met een grote groep leeftijdsgenootjes. Wat voor activiteiten zijn dit dan? Er is voor ieder wat wils. Zo kun je hutten bouwen in het bos, zwemmen in het IJsselmeer, je eigen broodje bakken boven het kampvuur, pannenkoeken bakken, grote bosspellen spelen, bossoep of bosshake maken, glijden van de zeephelling en nog heel veel meer.

Denk je nu, dat lijkt me tof en zit je in groep 3 tot en met 8? Schrijf je dan snel in. Dit kan via de website, www.stichtingvakantiespelen.nl, of via het aanmeldformulier uit de folder die op de meeste basisscholen wordt uitgedeeld. Er is geen wachtlijst en geen inschrijfavond, uw kind kan gegarandeerd meedoen in de leukste week van het jaar.
Lijkt dit je nu super gaaf, maar ben je te oud? Niet getreurd! Er is ook nog plek voor vrijwilligers! Gezellig de hele dag met een groepje vrijwilligers een groep kinderen vermaken in het bos. Grote bosspellen met ze spelen, pannenkoeken bakken of lekker zwemmen met zijn allen. ’s Avonds als de kinderen naar huis gaan, gaan we met de vrijwilligers nog even door. We spelen nog een spelletje, bereiden de volgende toffe dag voor de kinderen voor en genieten nog van een heerlijk kampvuur of een prachtige nachtwandeling. Ben je 16 jaar of ouder? Meld je dan nu aan als leiding via www.vakantiespelen.org of kijk hier voor meer informatie

Dus wanneer doet uw woonplaats mee? De dikgedrukte dorpen zijn dit jaar in een andere week geplaatst dan voorgaande jaren dus houdt hier alstublieft rekening mee.

Week 33 (13, 14, 16 en 17 augustus 2018)
Andijk, Bovenkarspel, Den Oever, Grootebroek, Hem, Hippolytushoef, Hoogkarspel, Onderdijk,
Schellinkhout, Spierdijk, Venhuizen, Wervershoof, Westerland, Westwoud, Wijdenes en Wognum.

Heeft u toevallig nèt een vakantie geboekt in de week waarin uw kind mee zou kunnen doen met de Vakantiespelen? Doe mee in een andere week! Bij aanmelding voor een andere week hoeft u alleen aan te geven naar welke opstapplaats u uw kind wilt brengen. Voor welke week u uw kind ook aanmeldt, vriendjes en vriendinnetjes maken ze altijd in het bos!

Kijk voor meer informatie en het aanmelden op: www.stichtingvakantiespelen.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen