maandag 20 mei 2024
spot_img

Vakantiespelen Dijkgatbos en ExpeR

De aanmelding voor de Vakantiespelen in de zomervakantie 2019 is weer geopend! Zit uw kind in groep 3 tot en met 8 en vindt hij/zij het leuk om te gekke activiteiten te doen in het bos? Meld uw kind(eren) dan nu aan voor een week vol bosspellen, spannende thema’s, stokbrood bakken oven een kampvuur en glijden van de zeephelling! Dit kan via de website, www.stichtingvakantiespelen.nl, of via het aanmeldformulier uit de folder die op de meeste basisscholen wordt uitgedeeld. Er is geen wachtlijst en geen inschrijfavond, uw kind kan gegarandeerd meedoen in de leukste week van het jaar.

Dus wanneer doet uw woonplaats mee?
Week 32 (5, 6, 8 en 9 augustus 2019)
Andijk, Bovenkarspel, Den Oever, Grootebroek, Hem, Hippolytushoef, Hoogkarspel, Onderdijk, Schellinkhout, Spierdijk, Venhuizen, Wervershoof, Westerland, Westwoud, Wijdenes en Wognum.
Heeft u toevallig nèt een vakantie geboekt in de week waarin uw kind mee zou kunnen doen met de Vakantiespelen? Doe mee in een andere week! Bij aanmelding voor een andere week hoeft u alleen aan te geven naar welke opstapplaats u uw kind wilt brengen. Voor welke week u uw kind ook aanmeldt, vriendjes en vriendinnetjes maken ze altijd in het bos!

Kijk voor meer informatie en het aanmelden op: www.stichtingvakantiespelen.nl

Zit uw kind al op de middelbare school? Geen paniek! Dan kan uw kind meedoen aan een nieuw avontuur! Bij ExpeR wordt een week lang overleefd in het bos. Koken op zelfgemaakt vuur, slapen in het bos en spannende proeven tegen het andere team spelen. ExpeR is een leuke uitdaging voor jongeren van 13 tot en met 15 jaar oud. Dit jaar zal ExpeR plaatsvinden van 15 tot en met 19 juli.
Kijk voor meer informatie en het aanmelden op: www.exper.nu

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen