zondag 26 mei 2024
spot_img

Van je vrienden moet je het hebben!

Donderdagavond 16 mei komen de leden van muziekvereniging Excelsior bij u langs om te vragen of u Vriend van Excelsior wilt worden.
Excelsior werkt hard om de vereniging jong, vernieuwend en leuk te houden voor zowel de leden als voor u, ons publiek. Dit wordt niet alleen gedaan door het organiseren van grote concerten (denk aan de Filmconcerten en het Jubileumconcert in de sporthal , themaconcerten en Winterconcerten in Cultura) maar ook kleine optredens als het Zomeravondconcert bij de Buurtjeskerk.
Daarnaast verlenen zij ook een muzikale bijdrage bij maatschappelijke activiteiten zoals Koningsdag, Dodenherdenking, de intocht van Sinterklaas en het spelen van het Wilhelmus bij b.v. het NK biljarten of kolf.

Maar Excelsior doet nog meer!
Ze verzorgen namelijk ook muziekonderwijs voor de leerlingen van de Bangertschool en de Piramide. Op deze manier krijgen kinderen de mogelijkheid om kennis te maken met muziek en het bespelen van een muziekinstrument.

Het is wetenschappelijk bewezen: MUZIEK MAAKT SLIM!

Wat sport is voor het lichaam, is muziekbeoefening voor de geest.

Waarom Vriend worden van Excelsior?
Eenieder moet zijn eigen broek ophouden en alle extra inkomsten zijn welkom. Wat krijgt u als u Vriend wordt? In de eerste plaats voldoening dat mede door uw bijdrage Excelsior kan blijven presteren om mooie, aparte concerten te organiseren. En u steunt het muziekonderwijs voor de jeugd.

U kunt kiezen uit 3 soorten vrienden.

• VRIEND:
U betaalt € 10,- per jaar. Als extraatje krijgt u korting voor 2 personen op de
toegangsprijs voor het
jaarlijkse themaconcert.
• DIKKE VRIEND:
U betaalt € 25,- per jaar.
Per jaar krijgt u hetzelfde als een Vriend + de mogelijkheid om een muziekstuk uit te
kiezen, welke dan gespeeld zal worden tijdens het themaconcert.
• BOEZEMVRIEND:
U betaalt € 50,- per jaar.
Per jaar krijgt u hetzelfde als een Dikke Vriend + een Vipbehandeling tijdens het themaconcert.

Elke vriend krijgt bovendien 2 x per jaar een nieuwsbrief met het wel en wee over de vereniging. Tevens wordt elk jaar onder alle vrienden een vrijkaart voor het themaconcert verloot. Voor uzelf of om cadeau te geven.

U begrijpt dat de leden niet heel Andijk kunnen belopen. Heeft u dus de leden van de vereniging gemist en wilt u zich opgeven als Vriend van Excelsior? Dat kan natuurlijk! Of heeft u nog vragen? U kunt kijken op de website www.excelsior-andijk.nl en daar het inschrijfformulier invullen of stuur een mail naar: info@excelsior-andijk.nl, dan krijgt u een aanmeldingsformulier gemaild. Of scan de QR-code die in de advertentie staat.
Betaling gaat per automatische incasso.

Excelsior verwelkomt u graag als “Vriend van de vereniging”.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen