zondag 23 juni 2024
spot_img

Van je vrienden moet je het hebben!

Donderdagavond 9 mei komen de leden van muziekvereniging Excelsior bij u langs om te vragen of u ook Vriend van Excelsior wilt worden. De vorige grote werfactie is al weer 5 jaar geleden.

De muziekvereniging werkt hard om de vereniging jong, vernieuwend en leuk te houden voor zowel de leden als voor u, ons publiek. Dit wordt niet alleen gedaan door het organiseren van grote concerten (denk aan de Filmconcerten en het Jubileumconcert in de sporthal en recent de Spaanse avonden in Cultura) maar ook kleine optredens als het Zomeravondconcert.

Daarnaast verlenen zij ook een muzikale bijdrage bij maatschappelijke activiteiten zoals Koningsdag, Dodenherdenking en de intocht van Sinterklaas.

Maar Excelsior doet nog meer!
Ze verzorgen namelijk ook muziekonderwijs voor de leerlingen van de Bangertschool en de Piramide. Op deze manier krijgen kinderen de mogelijkheid om kennis te maken met muziek en het bespelen van een muziekinstrument. Het is wetenschappelijk bewezen:
MUZIEK MAAKT SLIM! Wat sport is voor het lichaam, is muziekbeoefening voor de geest.

Waarom vriend worden van Excelsior?
Eenieder moet zijn eigen broek ophouden en alle extra inkomsten zijn welkom. Wat krijgt u als u vriend wordt? In de eerste plaats voldoening dat mede door uw bijdrage Excelsior kan blijven presteren om u mooie, aparte concerten te organiseren. En u steunt het muziekonderwijs voor de jeugd.
U kunt kiezen uit 3 soorten vrienden.

• VRIEND: U betaalt € 10,- per jaar.
Als extraatje krijgt u korting voor 2 personen op de toegangsprijs voor het jaarlijkse themaconcert.
• DIKKE VRIEND: U betaalt € 25,- per jaar.
Per jaar krijgt u hetzelfde als een Vriend + de mogelijkheid om een muziekstuk uit te kiezen, welke dan gespeeld zal worden tijdens het themaconcert.
• BOEZEMVRIEND: U betaalt € 50,- per jaar.
Per jaar krijgt u hetzelfde als een Dikke Vriend + een Vipbehandeling tijdens het themaconcert.

Elke vriend krijgt bovendien 2 x per jaar een nieuwsbrief met het wel en wee van de vereniging. Tevens wordt elk jaar onder alle vrienden een vrijkaart voor het themaconcert verloot. Voor u zelf of om cadeau te geven.

Heeft u de leden van de vereniging gemist en wilt u zich opgeven als Vriend van Excelsior? Dat kan natuurlijk! Of heeft u nog vragen? U kunt kijken op de website www.vriendenexcelsior-andijk.nl en daar het inschrijfformulier invullen of stuur een mail naar: vrienden@excelsior-andijk.nl, dan een krijgt aanmeldingsformulier thuis. Betaling gaat per automatische incasso, welke geïnd wordt rond april.
Excelsior verwelkomt u graag als “Vriend van de vereniging”.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen