woensdag 24 juli 2024
spot_img

Van stadsfiets en e-bike tot kinderfiets

“Ruim twee jaar geleden zijn we begonnen met Dekker Tweewielers in Andijk. In de huidige samenleving waar alles snel, sneller, snelst moet, vinden wij het juist erg belangrijk om écht de tijd te nemen,” zo vertelt eigenaar Kees van Stek.
“We nemen graag ruim de tijd voor onze klanten om zo aan hun wensen te voldoen. De koffie staat altijd klaar bij ons en voor een babbeltje zijn we ook zeker in.”

Duurzaam ondernemen
Of je nu een stadsfiets, e-bike of kinderfiets wil laten repareren of checken bij Dekker Tweewielers kun je goed terecht. “Duurzaam ondernemen vinden we belangrijk. Daarom hergebruiken we soms losse onderdelen van fietsen die niet meer op te knappen zijn. Op die manier krijgt het fietsonderdeel een tweede leven.”

Tweedehands en nieuw:
Voor de aanschaf van een nieuwe of tweedehands fiets bent u bij Dekker Tweewielers aan het juiste adres. “We kunnen veel merken leveren. We zijn o.a. dealer van Gazelle, Pegasus, Cortina en Union. Ook voor verhuur van zowel ‘gewone’ als elektrische fietsen kunt u bij ons terecht.”

Alle merken en vele accessoires
“Wij zijn er voor uw fietsplezier. We kunnen u helpen bij uw keuze als u een nieuwe fiets wilt aanschaffen. We kunnen fietsen van elk merk een onderhoudsbeurt geven of repareren. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment van accessoires. We hebben van alles: van fietstassen tot een stoere mand of krat voorop, van regenkleding tot sportkleding of kinderzitjes. Uiteraard hebben we ook alles om veilig en goed zichtbaar te zijn, zoals lampen, reflectoren en onderdelen zoals remmen. Zo kan iedereen, jong en oud genieten van een fietstocht op maat.”

Kom eens langs
U vindt ons aan de Middenweg 54a, 1619 BN Andijk. Telefonisch zijn we bereikbaar op 0228- 745 222.

Heeft u al eens een kijkje genomen op onze website? Daar kunt u alvast inspiratie opdoen. Kijk op: www.dekker2wielers.nl/.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen