maandag 22 juli 2024
spot_img

Van waakvlam naar….?

Al geruime tijd zijn wij als deelnemers van een werkgroep bezig om naar aanleiding van het 70 jarig bestaan van Cultura een kunstwerk te maken met hulp van leden van verenigingen die Cultura als clubgebouw hebben. Door Corona moesten we dit steeds uitstellen/ opschuiven.

Vorige week hebben we besloten om er nu echt mee aan de slag te gaan! Onze bedoeling is om “vlammetjes” van klei te maken, die te bakken en te glazuren om er daarna in de tuin van Cultura een grote “vlam” van te maken! Symbolisch geven we dan met elkaar aan het vuur voor Cultura levend te houden, een belangrijk gebouw voor de verenigingen en voor een levendige plek op ons dorp waar we elkaar kunnen ontmoeten!
De onthulling van dit kunstwerk zal tijdens het feestweekend in oktober zijn.
Het maken van de vlammetjes gebeurt onder deskundige leiding van Bets de Vries-Dekker, de meeste mensen kennen haar natuurlijk van haar keramiek atelier in Wervershoof.

Wanneer?
Op woensdag 26 mei a.s. kunt u zich opgeven om deel te nemen vanaf 13 uur tot 17 uur en van 19.30 tot 21.30 uur. Op donderdag 27 mei a.s. kunt u zich opgeven om deel te nemen van 9.00 uur tot 18 uur en tot slot nog op vrijdagochtend 28 mei van 9.00 uur tot 12 uur.

Waar?
In de schuur van Meo Voto aan de Kleingouw 126, vlak bij Cultura. Hier gaan we Corona proef in groepjes werken, per uur kan er een ander groepje terecht.

Hoe kun je je opgeven?
Via de e mail bij gtypma@hotmail.com geef je de dag aan waarop je beschikbaar bent. Van Trudy ontvang je dan een bericht op welk uur we je kunnen ontvangen.

Wat neem je mee?
Een pollepel, een mondkapje en je enthousiasme!! Meld je snel aan, we hebben nog plaats voor 47 deelnemers, Trudy Ypma, Bets de Vries, Ina vd Jagt.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen