dinsdag 23 juli 2024
spot_img

VCHN Dierenartspraktijk houdt chipactie op dierendag!

Hoe vaak lezen we niet dat een dier gevonden is (dood of levend) waarvan geen eigenaar bekend is? Dit kan simpelweg voorkomen worden door het inbrengen van een chip.
Deze chip is uit te lezen door o.a. dierenartsen en de dierenambulance. Er staat uitsluitend een nummer in. De gegevens van de eigenaar worden online gekoppeld aan het chipnummer. U bepaalt als eigenaar zelf welke gegevens van u zichtbaar worden bij het opvragen van de chipgegevens. Denk aan: alleen telefoonnummer of adres.

De kosten voor het chippen en registeren op vrijdag 4 oktober 2019 bedraagt: € 22,50 per dier. Let op: afspraak maken is noodzakelijk! Deze actie geldt ook op andere locaties van VCHN op deze dag.

Goed doel
Van elke geplaatste chip zal VCHN € 2,50 aan een (dier gebonden) goed doel doneren. Niet alleen uw dieren maar ook andere dieren worden met deze actie geholpen!
Maak nu alvast uw afspraak voor het chippen bij VCHN Wervershoof aan het Raadhuisplein 15 te Wervershoof 0228 – 58 50 98 of bij één van onze andere locaties: Middenmeer, Hippolytushoef, Anna Paulowna of Medemblik.

VCHN Wervershoof is geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen