dinsdag 16 april 2024
spot_img

Veiling Cultura

Aankomende zaterdag zaterdag 22 april vindt de 58e Gemeenschapsveilng van Cultura plaats.
We zijn blij en verheugd dat wij weer een catalogus met een gevarieerd aanbod van kavels kunnen presenteren, aangeboden door bewoners en ondernemers uit Andijk. Wat te denken van een diner bij het kerkje, een geheel verzorgde kolfavond, quizavond bij sporting andijk, rondrit in een legertruck, workshop meubels maken bij huttendorp, kroegentocht door andijk, fietspuzzeltocht, tulpenescaperoom, spelletjes avonden, workshops, rondleidingen om maar een kleine greep te noemen.

De zaal is open om 19.00. We verwelkomen u met koffie of thee en wat lekkers.
De kinderveiling zal starten om 19.30 uur. Het moment om uw kinderen te laten kennis maken met het fenomeen gemeenschapsveiling. Er worden diverse leuke koopjes aangeboden die geveild worden voor een bedrag van maximaal 15 euro. Na de veiling hoeven de kinderen nog niet naar huis, maar staan er nog activiteiten klaar en wat lekkers te eten en drinken. Ook zijn er nog leuke prijzen te winnen! De afslagers van de kinderveiling zijn Maryelle Deen en Maartje Steltenpool.

Rond 20.00 zal de reguliere veiling beginnen. Wie voor 21.00 uur binnen is krijgt een lootje en dingt mee naar een leuke prijs! Namelijk een diner voor twee bij Restaurant 1619!  Ook zal er een prijs zijn voor de gever van de origineelste kavel. Tijdens de veiling zal ook de wekker een aantal keer afgaan, het koopje dat voor de wekker is afgeslagen wint een geldprijs!
De veiling zal als vanouds weer door onze afslagers Peter Swart en Richard de Beer geleid worden. Zij doen dat op de voor hun kenmerkende en humoristische wijze, onder toeziend oog van notarismevr. R. Mantel.

De catalogus is te vinden op www.veilingcultura.nl of via deze QR code.


Wilt u een fysieke catalogus ontvangen, of wilt u een koopopdracht geven, u kunt dan contact opnemen met het secretariaat, Mevr. R. van der Thiel; 0228 593229, of veilingcultura@gmail.com

Hopelijk allemaal tot zaterdag! Namens het bestuur van Veiling Cultura.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen