maandag 24 juni 2024
spot_img

Veiling Cultura 21 april

Kom op tijd! Voor 20.30 uur aanwezig, dan maakt u kans om een overnachting in de Tiny Float in de jachthaven van Andijk te winnen. De kinderen die voor 19.30
aanwezig zijn kunnen 4 kaartjes winnen voor het Blote voeten pad.

De catalogus is klaar en zijn bij de mensen die iets gegeven hebben in de deur gedaan.
Er zijn weer veel mooie, leuke, lekkere, aparte koopjes beschikbaar gesteld door verenigingen, bedrijven en particulieren, iedereen bedankt hiervoor.

Bijvoorbeeld; rondleiding bij de firma Kreuk, 1 minuut snoep scheppen bij Jamin in het Streekhof, meedoen aan de Diner Rally met de selectie van Sporting, kaartjes voor verschillende voorstellingen, zoals; Sara Kroos, Tim Knol/Joost Botman/Djurre de Haan, Javier Guzman, Cantabile, Excelsior, Circus van Gymver VVW. Lunch in ’t Kerkje, diner in ’t Kerkje, eten op zolder en onder de zeespiegel. Kunstwerken van doppen. Klimmen in klimbos, zeilen op het Ijsselmeer, proefduiken, schaatsen, disco zwemmen. Kortom, voor iedereen is er wel iets!

Wilt u nog een catalogus ontvangen, of wilt u een koopopdracht geven, u kunt dan contact opnemen met het secretariaat, Mevr.R.van der Thiel; 0228593229

De zaal is open vanaf 19.00 uur. We rekenen op uw komst, zodat de afslagers Peter Swart en Richard de Beer er samen met u en ons een mooie avond van kunnen maken.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen