dinsdag 16 april 2024
spot_img

Veiling Cultura gaat pakketten verkopen!

Allereerst willen wij u hartelijk danken voor de donaties die wij naar aanleiding van onze oproep vorige week in de Andijker mochten ontvangen. Mocht u bij het lezen van dit artikel denken: “dat had ik nog moeten doen” dan hier nogmaals het rekeningnummer:
Stichting gemeenschapsveiling Cultura: NL RABO 0302405860, uw bijdrage is van harte welkom.

Onze volgende actie zullen wij hieronder kort toelichten:
Veiling Cultura gaat pakketten verkopen ten behoeve van de sport en cultuur verenigingen in Andijk.

Vorige week gaven we u aan dat u donaties kon overmaken aan de veiling (normaliter komt de wijkloper langs voor uw bijdrage, goederen of financieel) deze week willen wij u meer uitleggen over hoe we de veiling zelf willen compenseren.
Wij hebben een vijftal pakketten met ieder hun eigen thema samengesteld. Deze pakketten kunt u vanaf 19 mei bestellen bij ons. De paketten lopen op in waarde van 25 euro tot 100 euro. U kunt dus zelf bepalen hoeveel u uit zou willen geven ten behoeve van de verenigingen, net zoals u zou doen op de veilingavond.
De pakketten zullen we op 12 juni persoonlijk bij u langsbrengen.

Volgende week zullen wij in de Andijker de foto’s tonen van de pakketten en hopen dat u ze in grote getalen van ons wilt kopen zodat wij een mooi bedrag kunnen ophalen wat ten goede zal komen aan de vereningen die ons dorp rijk is en welke een subsidie bij ons hebben aangevraagd.
U kunt bijvoorbeeld een pakket kopen wat in het thema van het EK staat. Het Nederlands elftal zal hun eerste wedstrijd op zondag 13 juni spelen dus wat een mooie gelegenheid is dat om daags ervoor het pakket van ons aan huis geleverd te krijgen.
Op zondag 20 juni is het vaderdag, wellicht kunt u alvast uw cadeau bij ons bestellen, of misschien bent u ondernemer en wilt u uw personeel een blijk van waardering geven en daarmee ook de verenigingen in ons dorp steunen. Kortom er zijn vele redenen om bij ons een pakket te bestellen! Volgende week laten wij u zien welke pakketten we nog meer hebben en zal de verkoop hiervan van start gaan.

Bestuur Veiling Cultura

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen