maandag 15 juli 2024
spot_img

Veiling Cultura; op 5 november!

Normaal gesproken krijgt u in deze week de flyer in de bus met de vraag iets te willen schenken ten bate van de veiling. Door de nog onduidelijke maatregelen rond corona, wilde veiling Sarto hun datum verzetten naar 13 mei, dit was dan heel dicht bij onze datum en toen was ook nog niet duidelijk of 23 april haalbaar zou zijn. Na overleg is besloten om veiling Cultura voor 1 jaar in het najaar te houden, mede doordat veiling Dorpshuis dit jaar niet gehouden wordt.

Het zal anders zijn, maar we gaan ervoor. We hebben al 2 jaar geen veiling kunnen houden, dus we willen wel graag weer. Consequentie hiervan is wel dat de volgende veiling, april 2023, al snel weer zal volgen, maar dat is dan niet anders voor 1 keer.

Dus eind september krijgt u nu een flyer in de bus, tegen die tijd hoort u weer van ons, we hopen natuurlijk dat een ieder ons dan weer zal steunen, u kunt alvast iets leuks bedenken.

In oktober zullen dan weer de wijken bezocht worden, we zijn dringend op zoek naar versterking voor de wijklopers, wilt u ons helpen, stuur een berichtje naar secretariaat@veilingcultura.nl , we nemen dan contact met u op. Ook voor eventuele vragen kunt u een berichtje sturen.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen