dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Veiling Cultura vrijdag 19 april

Kom op tijd! Als u voor 21.00 uur aanwezig bent, dan maakt u kans om een proef abonnement van 3 maanden voor 2 personen te winnen bij Vue Hoorn, of iedere andere bioscoop van Vue.

De catalogus is klaar en zijn bij de mensen die iets gegeven hebben in de deur gedaan.
Er zijn weer veel mooie, leuke, lekkere, aparte koopjes beschikbaar gesteld door verenigingen, bedrijven en particulieren, iedereen bedankt hiervoor.
Bijvoorbeeld; 12 uurtje voor 2 personen bij 1619 eten&drinken, diner voor 2 personen in ’t Kerkje, eten op zolder, op de kop van de Molenweg, met Keezen. Mooie zelfgemaakte buitenlantaarn van 2.30m, steigerhouten tuintafel met 2 stoelen. Zeilen op het Ijsselmeer, karten, schaatsen, disco zwemmen, fietspuzzel tocht met BBQ Spannende strijd om de Andijker der Andijkers te worden, Quiz-avond bij Sporting Andijk, Westfriese avond met quiz en eten in Cultura. Als volwassene je eigen hut bouwen op Huttendorp Andijk, Bert, Jan en TomPe komen een setje live muziek bij u spelen, datum in overleg. En niet te vergeten nog kaartjes voor het al uitverkochtte Dijkpop. Kortom , voor iedereen is er wel iets!

Door omstandigheden zijn er enkele dingen niet in de catalogus gekomen, deze worden op het supplement aangeboden; Kies Voor Gezelligheid; 2 x 2 personen mogen mee met de fietspuzzeltocht op dinsdag 18 juni om 18.45 uur. H.Rinkel;een kaas. Cantabile; 6 x 2 personen varen en zingen met Cantabile. Schipper Rob Smak vaart ons door de 4 Noorderkoggen, op accordeon Eelco Webbers.  Vertrek vanuit Onderdijk.  Hapje en drankje  na afloop. Datum: 29 juni. Bij slecht weer uitwijkdatum 31 augustus2019. Cantabile; voor 2 mannen 2 maanden gratis meezingen in ons koor. Na afloop van de repetitie krijgt u nog 2 consumpties aangeboden om gezellig met ons na te kletsen.

Wilt u nog een catalogus ontvangen, of wilt u een koopopdracht geven, u kunt dan contact opnemen met het secretariaat, Mevr. R. van der Thiel; 0228 593229 veilingcultura@gmail.com

De zaal is open vanaf 19.30 uur. We rekenen op uw komst, zodat de afslagers Peter Swart en Richard de Beer er samen met u en ons een mooie avond van kunnen maken.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen