woensdag 19 juni 2024
spot_img

Veiling Cultura zaterdag 5 november

Kom op tijd! Als u voor 21.00 uur aanwezig bent, dan maakt u kans om een overheerlijke Paasbrunch voor 2 personen te winnen, op eerste Paasdag 2023 in Cultura.
De catalogus is klaar en zijn bij de mensen die iets gegeven hebben in de deur gedaan. Er zijn weer veel mooie, leuke, lekkere, aparte koopjes beschikbaar gesteld door verenigingen, bedrijven en particulieren, iedereen bedankt hiervoor.

Bijvoorbeeld; 2 burgers naar keuze bij Buurtjes Burgers, volledig verzorgde 4 gangen lunch voor 2 personen in ’t Kerkje, Zeilen op het IJsselmeer met lunch aan boord, karten, schaatsen, disco zwemmen, bekende fietspuzzel tocht met BBQ, mooie tuin set industriele look met kussens, diner voor 2 bij 1619 eten en drinken, workshop keramieken, verzorgde proefles roeien, broeder eten, avondje Keezen, Biljarten/Poolen, Kolven met 3 gangen verrassingsmenu, verzorgde avond voetbal WK kijken bij Sporting, kaarten voor Jan Akkerman met band in Cultura, wordt u de Maestro bij Cantabile? Kortom, voor iedereen is er wel iets!


Dus komt u allen, want we hebben wel kopers nodig om de avond tot een goed einde te brengen, wij maken er een gezellige avond van met een hapje en een drankje, zoals u van ons gewend bent. Ook zijn er bij de koopjes een aantal leuke geldprijsjes te winnen als de wekker afloopt.
Bij elke 25 euro van een koopje krijgt u een muntje welke u in een koker van uw favoriete vereniging kunt doen, zodat die hier een extra bijdrage door krijgt.

We starten de veiling met een aantal nummers speciaal voor de kinderen, hierna kunnen de kinderen nog even blijven in een andere ruimte, om spelletjes te doen, met wat lekkers. Er zijn ook weer nagekomen koopjes aangeboden, dus hebben we een supplement, dat op enig moment op de avond aan bod zal komen.

Wilt u nog een catalogus ontvangen, of wilt u een koopopdracht geven, u kunt dan contact opnemen met het secretariaat, Mevr. R.van der Thiel; 0228 59 32 29.
veilingcultura@gmail.com.
De zaal is open vanaf 19.00 uur. We rekenen op uw komst, zodat de afslagers Peter Swart en Richard de Beer er samen met u en ons een mooie avond van kunnen maken.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen