donderdag 18 april 2024
spot_img

Veiling Sarto

Het is geen doei of dag!
Maar tot ziens met een glimlach!
Zij, Dorèth Ruiter, was er! Van 2011 tot het afgelopen jaar met de belangrijke taak: secretaresse van het bestuur.
Ze kan bergen verzetten, secretariaat, notuleren, schrijfwerk, mensen benaderen voor bijdragen in Andijk maar ook in Wervershoof.
Wat een uren heeft zij vrijwillig gewerkt voor de veiling van Sarto. En wat zijn wij dankbaar!
Zoals Dorèth zelf al schreef… veel hoogtepunten!
De één miljoen gepasseerd, het 65-jarig bestaan & heel veel bijdragen mogen doen aan verenigingen en stichtingen in het dorp.
Helaas heeft Dorèth het niet kunnen afsluiten met een prachtige laatste veiling in 2020. Op de avond voor de geplande veiling moest deze door corona afgelast worden. Dorèth heeft het stokje doorgegeven en haar werk overgedragen aan Willy Brasser & Laura Gorter. Wij bedanken haar namens het bestuur énorm voor al haar inzet & creativiteit de afgelopen 10 jaar!

De veiling voor dit jaar was gepland op 12 maart, maar iedereen begrijpt dat dit door de corona niet door kan gaan op de manier zoals we gewend zijn.
Veel verenigingen kunnen nu ook geen activiteiten ontplooien. Wel wil iedereen zodra de corona het toelaat weer in actie komen. Dit brengt dan extra kosten met zich mee.
Als veilingbestuur zijn we nu aan het bedenken wat er wel mogelijk is om de verenigingen e.d. toch ook dit jaar financieel te ondersteunen.
De plannen hiervoor zijn we aan het bedenken en bespreken. Het wordt waarschijnlijk in de maand april of mei, als het door corona mogelijk is. U hoort hier binnenkort meer over.
We hopen nu al op uw medewerking!

Bestuur Veiling Sarto

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen