woensdag 19 juni 2024
spot_img

Veilingkoopje Sartoveiling

Op 1 juni was het zover, de high tea, verzorgd door groep 8 van de Bangertschool. Dit uitje had ik gekocht op de veiling van Sarto. De kinderen hadden samen met de ouders van de oudervereniging een hoop werk verricht.

Rode loper
We gingen erop an en daar lag voor de ingang van de school een heuse rode loper. Aan de gedekte tafel, die al klaar stond toen we binnenkwamen, was plaats voor 16 personen. Het was een gemêleerd gezelschap. Families werden uitgeplozen, andere uitjes van de veiling kwamen aan bod en iedereen heeft de 2 uur, die het duurde, heerlijk zitten kletsen. Tijdens het kletsen werden we verzorgd door de kinderen. Niets was te gek koffie, thee of cappuccino alles was te krijgen.

Gerechten
We begonnen met een heerlijke doperwtensoep met munt. Verrassend genoeg heerlijk warm en het recept werd gelijk gevraagd. Toen kwamen de eerste etagères op tafel. Gevuld met overheerlijke sandwiches; van zalm en komkommer, eigengemaakte eiersalade of bolletje ham of kaas met sla. Goed uitgelegd aan de tafel door de kinderen. En we kregen er ook nog heerlijk sinaasappelsap of water bij.
De tweede etagères waren gevuld met zoetigheden. Scones met clotted cream of jam. Bonbons, macarons, chocoladesoesjes, eclairs. Genoeg om de vingers bij af te likken met dat lekkere warme weer.
Maar dit was nog niet alles… Zelfs een toetje toe was er nog; heerlijk ijs met slagroom en vruchten.
Tsjonge, met een goed gevulde buik gingen we naar huis!

Oudervereniging en kinderen van de Bangert bedankt voor de heerlijk verzorgde middag!
Doordat de oudervereniging dit koopje op de veiling aangeboden heeft, komt er geld beschikbaar om te besteden aan de kinderen van de Bangertschool. Dit jaar hebben ze ervoor gekozen om de hal aantrekkelijker te maken en dat is gelukt.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen