woensdag 24 april 2024
spot_img

Verbinding op afstand: Wereldlichtjesdag 2020

Iedere 2e zondag van december is het Wereldlichtjesdag.
Wereldwijd wordt stil gestaan bij alle kinderen die zijn overleden. Dit jaar is dat op zondag 13 december in ’t Kerkhuys in Spanbroek
Juist in deze bijzondere tijd willen we verbinding maken met allen die het gemis van een kind ervaren. Via een livestream organiseren Ritueelbegeleiders Mia Koelemeijer, Yvonne Heddes, Daphne Scholtens, Marjon van Baar en Karin van ’t Klooster deze avond. Net als voorgaande jaren worden de namen van onze kinderen gezongen, branden we een kaarsje en luisteren we naar troostende woorden. Jeanet Beerepoot, Jac en Mels Ruiter zullen de avond muzikaal ondersteunen.

Wilt u deze avond verbinding met ons maken?
Dan kunt u de naam van uw overleden kind aan ons doorgeven via onderstaand mailadres of telefoonnummer. Zijn of haar naam wordt deze avond gezongen terwijl er een kaarsje wordt aangestoken. Na aanmelding krijgt u een paar dagen van tevoren de link van de livestream toegestuurd. De avond begint om 18.30 uur.

Hoewel we dit jaar niet fysiek bij elkaar kunnen zijn, organiseren we op afstand een warme en liefdevolle bijeenkomst. Zo blijven we de namen noemen van alle kinderen die gemist worden, zijn we op afstand met elkaar verbonden en gaat er rond 19.00 uur een golf van licht over de wereld.
yvonne@yris-ursem.nl
06 51 60 55 62

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen