donderdag 13 juni 2024
spot_img

Verduurzamen financieren met hulp van Vrolijk fd

De adviseurs bij Vrolijk fd zijn er om u met advies bij te staan bij allerhande financiële vraagstukken. Heeft u een hypotheek nodig, wilt u de hypotheek oversluiten of een tweede afsluiten? Heeft u vragen over uw betaalrekening, een spaarrekening of andere bankzaken? Bij Vrolijk fd staat de deur open.

“Wij vinden het belangrijk dat u mensen aantreft achter de balie of aan de telefoon. Bij ons dus geen robot of digitale chat. Onze medewerkers staan u graag persoonlijk te woord. Binnenlopen kan hier zonder afspraak. Wie graag rustig de tijd wil hebben voor een uitgebreider gesprek, kan een afspraak maken.”

Steeds weer iets anders
“Hier is het nooit saai. De afgelopen jaren kwamen er veel vragen over hypotheken oversluiten. Dat kwam natuurlijk door de lage rente en voor veel mensen was het interessant de persoonlijke situatie eens goed onder de loep te nemen,” vertelt Arend Vrolijk, financieel adviseur. “De laatste tijd merken we een verschuiving naar het verbouwen en tevens verduurzamen van de huidige of net aangekochte woning. Daar zijn allerlei (financiële) regelingen voor. Of een hypotheek, een persoonlijke lening of een fonds daarvoor de juiste oplossing is, hangt af van uw persoonlijke situatie. Het gaat hier om maatwerk en wij hebben de kennis om u van goed advies te voorzien.”

Verduurzaamt u al?
Iedereen is anders, woont anders en wil iets anders. Maar verduurzamen, dat willen we eigenlijk allemaal wel. Het levert een prettiger wooncomfort op, de energierekening kan omlaag en is daarbij ook nog eens goed voor het milieu. “Verduurzamen vraagt om een goed plan en de financiering van dat plan vraagt ook om een goede en voor u zo voordelig mogelijke regeling. Zodat u er straks warmpjes bij zit, maar zich ook geen zorgen hoeft te maken over de kosten omdat u goed weet waar u aan toe bent.”

Bankzaken dichtbij
Als zelfstandig Adviseur van Regiobank hebben ze bij Vrolijk fd alle mogelijke bankproducten voor u. Van zakelijke of persoonlijke betaalrekening, tot spaarrekeningen en ook het Zilvervloot Sparen. “Wij zijn de bank dichtbij, met achter de balie bekende en vertrouwde gezichten. U kent ons en wij kennen u. Dat voelt prettig en vertrouwd.”

Hypotheek of verzekering
“Als onafhankelijk adviseurs kunnen wij u bij Vrolijk fd naast de producten van RegioBank ook het aanbod van vele andere geldverstrekkers voorrekenen. Dat geldt zowel voor de hypotheek als voor verzekeringen. Op deze manier kunnen we u het beste financiële advies geven.”

Twee kantoren
In Andijk vindt u ons aan de Kleingouw 28. U kunt ons rechtstreeks bellen met telefoonnummer 0228- 59 24 20. De locatie in Enkhuizen vindt u aan de Reigerweg 43 en is bereikbaar op 0228- 31 67 86. Of stuur uw vraag aan info@vrolijkfd.nl.

Beide kantoren zijn geopend maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en buiten kantoortijden op afspraak. Is het lastig voor u om naar kantoor te komen, dan kan een medewerker u ook thuis bezoeken. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen