zondag 26 mei 2024
spot_img

Vergeet het niet ! Doe mee, schenk je punten van DE

De Douwe Egberts-waardepunten actie van de Voedselbank West-Friesland en Lionsclub Opmeer-Medemblik loopt sinds 1 december. En het gaat goed. Al heel wat mensen hebben de weg naar de inzamelboxen bij een van de deelnemende supermarkten gevonden. De teller loopt inmiddels flink op. Op de foto ziet u hoe een deelnemer in Wervershoof haar punten in de box doet.

Om het geheugen nog even op te frissen: De ingezamelde DE-punten worden door Douwe Egberts verzilverd in pakken Aroma Rood koffie voor de voedselbank. De pakken worden via de voedselbank aan haar klanten aangeboden. Vorig jaar ging deze actie landelijk om vele pallets met 210.000 pakken koffie. Zonder veel inspanning kan iedereen zo rond de Kerst een goed doel steunen. Eenvoudiger kunnen we het niet maken. Alleen even om denken de punten mee te nemen.

Dus heeft u uw Douwe Egberts-waardepunten nog niet ingeleverd op een inzamelpunt bij een van de deelnemende supermarkten? U kunt ze ook in een enveloppe per post sturen naar de Voedselbank West-Friesland aan de Verlengde Lageweg 9; 1628 PM Hoorn. Vergeet het niet en doe het dan alsnog vóór 24 december. De klanten van de voedselbank zijn u dankbaar.

De inzamelboxen/dozen staan in onze regio bij :
Dekamarkt Korenbloem Zwaag Spar Medemblik, Midwoud, Abbekerk, HoogwoudJumbo Nieuwe Niedorp AH Wognum, Nibbixwoud, Wervershoof, Medemblik, Opmeer, Obdam, Enkhuizen

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen