dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Verkoop – en Weggeef aktiedag hobbymaterialen

Sommige artiesten nemen afscheid en vieren later een come-back. Dat ga ik ook eenmalig doen. Er zijn nog zoveel hobbymaterialen over en opkopers willen het niet hebben of gratis. Als ik het dan toch moet weggeven doe ik dat liever aan mijn voormalige klanten.

Daarom op zaterdag 17 februari een verkoop- en weggeef aktiedag in de verjaardagszaal van het Dorpshuis centrum. (ingang via de bibliotheek).
Artikelen voor kleine prijsjes: b.v. knipvellen voor 0,10 ( 2 mappen vol) andere knipvellen gratis, stickervellen, ook hobbydots stickers voor 0,10  paperpack voor 1,50 embossingfolders 2,50 
A4 karton 0,10  woodsies 1 euro,  snij-embossingmallen 3 voor 5 euro,  foamtape 2 voor 0,50  kleine stempelkussens 2 voor 1 euro stempels 1 euro flowerfoampakketjes 1,50.
Diverse soorten kaarten gratis  grotere stickers (o.a. cijfers en alfabet) gratis, kraaltjes gratis,  div. gereedschappen ook voor niks, canvasboard (om te schilderen of een collage maken) gratis, nog wat uitdrukvellen gratis, papierpakketjes van Leane gratis.
Verschillende snij- en embossing apparaten voor mini prijsjes. En nog meer.

Kom eens kijken op zaterdag 17 februari tussen 10 en 16 uur bij Greet in de verjaardagszaal van Dorpshuis centrum en neem een flinke tas mee.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen