zaterdag 20 juli 2024
spot_img

Verkoopdag hobbymaterialen

Op zaterdag 7 augustus heeft Greet een verkoopdag hobbymaterialen in de Verjaardagszaal (binnenkomen via de bibliotheek) van Dorpshuis centrum van 10 tot 16 uur.

Omdat er door de coronamaatregelen het afgelopen jaar geen creatieve markten zijn geweest, heb ik veel materialen van 2020.
Volgende week zou er jaarmarkt in Andijk zijn, maar helaas gaat dat niet door. Het zou de 50e jaarmarkt geweest zijn en ik had mijn prijzen daarop ingesteld, veel dus met 50 of een afgeleide daarvan. Daarom die aanbiedingen op 7 augustus.

Snij-en embossingmallen met 50% korting, diverse knipvellen 3 voor 50 eurocent, gereedschappen (schaartjes, vouwbenen, messen, enz.) 50% korting, stickervellen 2 voor 50 eurocent, embossingfolders 5 euro, dots-stickers 3 voor 50 eurocent, dots- en stitchpakketten (van 2020) 2 voor 5 euro, uitdrukvellen 50 eurocent, paperpacks 50% korting, kleine stempelkussens 50% korting, stempels 5 euro p. st. en nog meer.
Daarnaast zijn er nieuwe stitch- en dots pakketten (dotspakketten in kleur) kerstknipvellen, kaartenkarton, lijmsoorten, enz.

Alleen contant betalen mogelijk en graag bij binnenkomst uw handen desinfecteren.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen