maandag 24 juni 2024
spot_img

Vermaak voor de jeugd tijdens en na de Veiling van Sarto

Sinds geruime tijd gaat aan de veiling van Sarto een kinderveiling vooraf. Om de kinderen en ouders te motiveren om na deze speciale veiling niet naar huis terug te keren, kunnen de kinderen voor een gezellig spelletjescircuit terecht in de kleine zaal, waar van alles te beleven valt.

Door het toenemende aantal kinderen dat de veiling bezoekt, is het helaas niet mogelijk om alle kinderen iets te laten kopen bij de afslagers. Dit kan bij sommige kinderen wat teleurstelling teweegbrengen. Maar gelukkig kunnen zij, na hun eigen veiling, terecht in de kleine zaal waar ze nog een kans maken om leuke prijzen te winnen bij de Bingo. Er zijn al leuke prijsjes aangeboden door mensen uit het dorp en aangeschaft door de veilingcommissie. Ook kunnen zij zich vermaken met diverse spelletjes zodat alle kinderen met een goed gevoel naar huis kunnen keren.
Dit jaar is er voor de kinderen van de bovenbouw een extra uitdaging: ze kunnen bekers versieren met de stippentechniek. (aangeboden door de familie De Boer.) En een aantal kinderen kunnen elkaar uitdagen met een spelletje op de Nintendo Switch. Natuurlijk zijn ook de vertrouwde oudhollandse spelletjes er, die vermaak brengen voor iedereen. Voor eenieder wat wils dus.

Kom vrijdag 13 maart dus allen naar de veiling van Sarto, we beginnen om 19.15 uur.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen