donderdag 13 juni 2024
spot_img

Verrassing voor de peuters van Berend Botje in Andijk

De peuters van peuterspeelgroep De Piramide komen vanwege de corona-maatregelen tijdelijk niet naar de peuterspeelgroep: wat worden ze gemist! Daarom gingen de ‘juffen’ deze week langs de deuren met een leuke verrassing.

Knutseltasjes
Er werd namelijk bij de peuters een speciaal knutseltasje bezorgd. ‘Juffen’ Djoeliah en Marleen brachten deze persoonlijk langs. In deze tasjes zitten allerlei verrassingen waarmee de peuters de komende tijd thuis aan de slag kunnen. Zo kunnen de kinderen iets moois maken voor Pasen, zit er een berenjacht-diploma in én een persoonlijke kaart. De tasjes werden aan de deur gehangen, er werd aangebeld en… gehoopt dat er open werd gedaan! Zowel de kinderen als juf waren erg blij om elkaar weer te zien.


Tekeningen voor bewoners van Sorghvliet

Kaarten voor bewoners Sorghvliet
Op de buitenschoolse opvang in basisschool De Piramide worden kinderen opgevangen van ouders met een vitaal beroep. Deze kinderen zijn onder andere druk aan het kleuren en tekenen geslagen. Zij hebben prachtige kaarten getekend die vervolgens bij Woonzorgcomplex Sorghvliet werden bezorgd. Daar waren de bewoners vast blij mee!

Trots op onze collega’s!
Voor sommigen lijkt het misschien dat er bij Berend Botje niet zoveel te doen is, maar er wordt toch echt heel hard gewerkt! Voor en achter de schermen, door álle collega’s en gastouders. Wij zijn blij dat we samen een steentje kunnen bijdragen door klaar te staan voor degenen die de opvang zo hard nodig hebben. Wat zijn we trots op onze collega’s! Meer weten over de opvang of heb je een vraag? Ga naar berendbotje.nl of bel naar 088-2337000.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen