maandag 20 mei 2024
spot_img

Verslag Emmauswandeling zondag 23 april 2017

De start van de wandeling was bij de R.K. Kerk, Bangert 9 te AndijkHet was niet warm, maar droog en later tijdens de wandeling kwam zelfs het zonnetje. Bij aankomst moesten we onze naam op een papiertje zetten, wat in een mandje ging.

Ineke Ruiter heette ons om 14.00 uur van harte welkom en las een gedicht voor i.v.m. de Emmausgangers. Daarna werden er telkens twee papiertjes uit het mandje gehaald en die twee namen die er opstonden gingen dan met elkaar aan de wandel.

We kregen een routebeschrijving, met enkele gespreksvragen erop, die mocht je wel of niet gebruiken. De route was mooi langs o.a. het vooroeverproject, je moest ongeveer na 5 kwartier weer terug zijn. Al pratende (je mocht ook stil zijn tijdens de wandeling, maar dat deden wij niet), ging de tijd snel, waren we weer bij de R.K.Kerk. Gepraat met elkaar over zeer uiteenlopende dingen. Bij aankomst kregen we koffie met cake erbij. En praten nog even na met elkaar. Om 16.00 uur gingen we weer naar huis.

Volgend jaar is het weer. Leuk als u dan ook komt. Het is de eerste zondag na Pasen 8 april 2018. Dan hebben we er ook weer schilderijen bij, die u kunt bekijken thema: De Emmausgangers. De start is dan bij de Gereformeerde kerk aan de Middenweg. U kunt het alvast opschrijven, want we vinden het leuk als er velen meedoen!

Namens de Raad van Kerken
Wil Gorter

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen