woensdag 22 mei 2024
spot_img

Vier kerstavond in de stal

Kruip bij elkaar in het stro om naar de winterverhalen te luisteren en neem een kijkje in de stal. De kerstdagen beginnen tussen de schapen de stal is een bijzondere traditie geworden. Op kerstavond 24 december opent de Schapenstreek in Lutjebroek voor de 14e keer haar deuren.

In de stal kun je tussen de schapen naar winterverhalen luisteren, lammetjes kijken en knutselen met wol. De band Kitchenware speelt kerstmuziek en de kinderen mogen een deuntje meespelen! In de kantine kun je opwarmen. Hier brandt de kachel en is er warme chocolademelk, glühwein en appeltaart. Ook de boerderijwinkel is tijdens deze avond geopend voor de laatste kerstboodschappen of om gewoon eens te zien en proeven wat er op de Schapenstreek allemaal gemaakt wordt.

Kerstavond in de stal wordt voor de 14e keer georganiseerd door Mark en Anita van Alderwegen. Op deze manier willen zij mensen op een laagdrempelige manier een alternatief bieden om de kerstdagen te beginnen. Bovendien willen zij graag laten zien wat zij doen op hun boerderij.

Kerstavond in de stal
dinsdag 24 december
17:00 – 20:00 uur
De Gouw 57a in Lutjebroek
Wij heffen geen entree, zodat kerstavond in de stal voor iedereen toegankelijk is. Wel zal er een pot staan voor een vrijwillige bijdrage.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen