maandag 22 april 2024
spot_img

Virtuele 40mm sponsorwandeltocht

Bestaande vorm 40MM sponsorwandeltocht
Sinds jaar en dag is het een feit: op de zaterdag na Hemelvaartsdag vindt de sponsorwandeltocht van de 40MM plaats. Alle 40MM wandelaars lopen om sponsorgeld bijeen te brengen waarmee alle 40MM projecten kunnen worden ondersteund. Dit betreft vele kleinschalige projecten in de minder ontwikkelde landen. De wandeltocht wordt gekenmerkt door de gezellige sfeer. Het straalt plezier uit van zowel de wandelaars als de talloze vrijwilligers om er een geslaagd evenement van te maken.

Versie 2021: virtuele 40MM sponsorwandeltocht
Helaas kan door corona dit jaar de wandeltocht niet in de bestaande vorm plaatsvinden, maar gelukkig wel in een nieuwe vorm: een virtuele sponsorwandeltocht! Dit betekent dat de wandelaars helaas niet kunnen genieten van het mooie parcours zoals wij normaliter uitzetten, maar dat de wandelaars zelf mogen bepalen wanneer, waar, welke en in hoeveel dagen zij hun gewenste afstand lopen! Uiteraard mag er ook voor gekozen worden om niet de gehele 40 km te lopen. Dit alles wordt geregistreerd in een speciale app. We hebben de maand mei dan ook uitgeroepen tot ‘40MM mei wandelmaand’. Een totaal nieuwe opzet, maar wel passend voor deze tijd. Juist nu is het zo belangrijk om te sporten en fit te blijven, dus we hopen vele wandelaars jong en oud (uit heel West-Friesland en daarbuiten) te kunnen motiveren om sponsorgeld in te zamelen en de wandelschoenen aan te trekken! Voor meer informatie zie ook www.40mm.nl.

Kinderroute
Net zoals altijd hebben wij ook nu aan de kleine wandelaars gedacht. Je kunt ervoor kiezen om samen met je kind(eren) een route van 4 km te lopen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Download de Racemap app.
Ga naar onze website www.40mm.nl en schrijf je in (dit kan vanaf 1 april tot uiterlijk 30 april 2021)!
Check je mailbox of je de bevestigingsmail hebt ontvangen.
Download het sponsorformulier vanaf onze site en laat je door zoveel mogelijk mensen sponsoren.
Eind april ontvang je de instructiemail waar je startnummer in zit en de uitleg over het gebruik van de app.
Het is mei! Trek je wandelschoenen aan en geniet van de omgeving, de rust, het kletsen met een bekende, etc. Doe het op je eigen manier, hoe jij het wilt!
Vergeet niet uw wandelfoto’s te delen via Facebook (#wandelen40mm), dan kunnen we allemaal meegenieten!

Samen lopen
Omdat wij nu nog niet weten welke coronamaatregelen gelden in mei, raden wij u aan de site van het RIVM in de gaten te houden en svp deze richtlijnen te volgen. Wandelen in een (grote) groep zal waarschijnlijk niet mogelijk zijn, maar hoe leuk is het dan ook dat je alle bekenden die meelopen live kunt volgen? Heel leuk! Dit kan via de app.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen