vrijdag 21 juni 2024
spot_img

“Vive Piaf” met Nadja Filtzer daverend succes in Cultura

Afgelopen zondag werd de serre van Cultura omgetoverd tot een waar theaterzaaltje. Nadja Filtzer was uitgenodigd door Cultura Plus in samenwerking met Club Jazz&Pop. Om half 3 ging de deur van de Cultura open en stroomden de liefhebbers binnen. Er kwam geen end aan, extra stoelen werden bijgeplaatst totdat de serre bomvol zat. In de hal werden de bezoekers onthaald door een klein draaiorgeltje, waar Arend franse muziek uit draaide, reuze sfeervol. Een gratis kopje koffie of thee erbij en met z’n allen een plekje zoeken. Daarna zorgde Nadja met haar muzikanten (pianist Leo Bouwmeester en accordeonist Peter van Os) voor een adembenemende theatervoorstelling. Langzaam werd Nadja Edith Piaf en voor zover je het verhaal nog niet kende werd het inmiddels akelig beeldend duidelijk. Wat een uitstraling en mimiek heeft deze vrouw. Zo erg zelfs dat bij de ontroerende vertolking van “Ne me quitte pas”de tranen over mijn wangen biggelden en ik zag er om mij heen nog veel meer. Dus als dit geen waar succes was dan weet ik het niet meer. Op zo’n moment denk ik wat ben ik toch trots op Andijk, ons Cultura, Club Jazz&Pop en Cultura Plus. Bedankt dat jullie er allemaal waren en tot de volgende keer maar weer. Tineke.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen