woensdag 24 april 2024
spot_img

Vogelvoeractie Sporting Andijk

Woensdag 1 februari organiseert Sporting Andijk weer haar vogelvoeractie. In 2019 was de laatste editie hiervan. Daarna gooide de coronapandemie roet in het eten. De jeugd kon niet met haar vogelvoer langs de deuren van Andijk. Heel jammer, want naast dat er hierdoor geen inkomsten waren, mistten ze ook een heel gezellig evenement. Deze actie door alle jeugd van Sporting Andijk (voetbal, handbal en korfbal) spekt niet alleen de vogeltjes in de wintermaanden maar ook de jeugdkas van Sporting Andijk. Hiermee worden diverse activiteiten georganiseerd.

Draag je de jeugd van Sporting Andijk een warm hart toe, dan kan je strengen vogelvoer kopen wanneer ze aan de deur komen. Ieder jeugdteam loopt een wijk in Andijk of een gedeelte hiervan. Woon je in het buitengebied, of heb je onze verkopers gemist, of is er een andere reden dat je graag vogelvoer wil kopen dan kan je op deze woensdagavond tussen 18:00 en 19:30 ook in de kantine van Sporting Andijk terecht. De jeugd start om 18:00. Zij lopen met een QR code. Als u contant wil betalen doe dit dan gepast. De kinderen lopen ivm veiligheid niet met wisselgeld.

Wilt u geen vogelvoer kopen maar wel een donatie doen, dan kan dit natuurlijk ook. Na 19:30 komen de kinderen bijeen in de kantine voor een afsluiting met warme chocomel.

Zet 1 februari in de agenda! Wij hebben er zin in! En heeft u 1 februari toch gemist? De jongste jeugd van Sporting Andijk zal de laatste strengen verkopen bij de supermarkten in het dorp op zaterdag 4 februari.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen