vrijdag 24 mei 2024
spot_img

Volop keus bij Schouten Juwelier & Optiek

Chris Vriesman en Monique Sijmons zijn de enthousiaste eigenaren van Schouten Juwelier & Optiek in Wervershoof. U bent hier van harte welkom voor een bril, contactlenzen, mooie sieraden en horloges en diverse leuke cadeau artikelen. “We zijn een kleine dorpswinkel, met een groots assortiment en ouderwets goede service.”

“Het fijne aan een wat kleinere dorpswinkel is dat het allemaal veel persoonlijker kan,” legt Chris uit. Hij is al lange tijd werkzaam als opticien, contactlens-specialist en optometrist. “Wij kennen onze klanten en zij kennen ons. Wij kunnen net dat beetje extra doen en dat doen we ook graag voor onze klanten.”

Meten is weten
Brilmonturen zijn er in alle soorten en maten. “Er is volop keus, van heel groot en opvallend tot neutraal of bijna onzichtbaar. Een montuur moet bij je passen qua model en formaat, maar iedereen heeft een eigen stijl Wij adviseren u graag. Het belangrijkste van de bril zijn de glazen. Meten is weten! Met de meeste geavanceerd apparatuur meet Chris uw ogen.

Kinderen maken hun bril zelf
Kinderen hebben nu de mogelijkheid zelf hun brilglazen te slijpen. Uiteraard gebeurd dit onder de deskundige leiding van Chris. “Het is een hele ervaring als ze zien hoe een groot dik glas precies zo geslepen wordt dat het flinterdun wordt en precies in het uitgekozen montuur past. De kinderen kunnen een heus slijpdiploma verdienen! En het tweede glas krijg je t/m 18 jaar altijd van ons cadeau!

Het begint met het glas.

Lenzendag succes
Na een uitgebreide scholing voor het personeel werd kort geleden een ‘Lenzendag’ georganiseerd. “Dat was een succes,” vertelt Monique. “Multifocale lenzen aanmeten is iets wat wij ook doen. Dat is een uitkomst voor veel lensdragers (en ook voor brildragers). Met de nieuw aangeschafte apparatuur kunnen we nu ook oogfoto’s en zelfs filmpjes maken. Dat is inmiddels standaardprocedure en het kan veel oogleed voorkomen.

Bescherm uw ogen goed
“Bescherm uw ogen, maar ook die van de kinderen met een goede zonnebril. Koop geen bril van een paar euro, daarmee doet u de ogen vaak meer kwaad dan goed. Een goede kinderzonnebril heeft u bij ons al vanaf 49 euro en voor volwassenen vanaf 79 euro inclusief montuur en glazen. Pas goed op uw ogen!

Bril is ook sieraad
Naast het optiekgedeelte vindt u bij Schouten ook het juweliersgedeelte. “Voor mooie sieraden kunt u uiteraard bij ons terecht. Ook voor reparaties of uw eigen ontwerp zijn wij het juiste adres. Vakkundig helpen wij u met advies en vele voorbeelden. De keus is heel divers. Zo hebben wij spaarpotjes en bestekjes voor de jongsten, ringen en kettinkjes voor jong en oud en ook echte juweeltjes om mee te schitteren. Voor oorbellen en het (tegelijk) schieten van oorgaatjes kunt u bij ons terecht. “Een bril is voor ons ook als een sieraad en met sieraden ga je zorgvuldig om en behandel je met liefde.”

Bezoek winkel en website
Schouten Juwelier & Optiek, De Hoek 1, 1693 AA Wervershoof

Tel. 0228 581258 of per e-mail: info@schoutenoptiek.nl.

Stap gerust de winkel binnen om advies, we helpen u graag.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen