donderdag 18 juli 2024
spot_img

Volop plezier tijdens Kermis Andijk met nieuwe attractie

Kermis in Andijk, één van de gezelligste evenementen in het dorp. Er is plezier voor iedereen. De jongsten gaan in de draaimolen, met een beetje meer lef ga je in de zweef. Er is voldoende vertier voor jong en oud(er) want ook de botsauto’s en de schiettent staan er weer.

Kermis is een mengeling van oud vertrouwd en ook van vernieuwing. Daarom brengt de familie Vonck dit jaar een nieuwe attractie mee van maar liefst 35 meter lang en 14 meter hoog. CO2 neutraal plezier! Laat je verrassen.

De glijbaan van 14 meter hoog. Foto aangeleverd

Glijden maar
De attractie van 14 meter hoog is een enorme glijbaan, een hele hoge en vooral enorm lange glijbaan. Via de trap klim je rustig omhoog, dan zitten, afzetten en roetsjen maar. Voel de wind door je haren gaan. Ouderwets plezier in een modern jasje, je krijgt er geen genoeg van.

Alle dagen feest
De attracties gaan alle dagen open vanaf 14 uur. U bent vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober van harte welkom. Kom glijden, zwieren en zwaaien, win prijzen en bots er maar op los. Daarnaast is er natuurlijk ook gezorgd voor lekkernijen in de vorm van hapjes en drankjes en kleurig snoepgoed.

Kortingsbonnen
Alles wordt duurder, dus korting is altijd fijn. In deze Andijker zitten weer volop kortingsbonnen, wees slim en gebruik ze. Maar ook de actie voor kortingsmunten geldt dit jaar. Koop 40 ritten voor €60,00 euro en kies zelf bij weke attractie jij ze inwisselt. Net zo veel plezier, maar voordeliger! Dat maakt het misschien nóg wel leuker!!

Kermis Andijk beleef je
Het kermiscomité heeft ook allerlei leuke activiteiten op en rondom de kermis bedacht, vanaf ontbijt tot aan de laatste dans kun je je dus vermaken. Laat je dan ook nog gratis op de foto zetten door de fotografen van de Streker/Andijker (herkenbaar aan hun zwarte trui met logo) en wellicht zie jij jezelf terug in de krant, op Facebook of Instagram. Samen kermis vieren, nu een geweldige belevenissen en straks een schitterende herinnering.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen