vrijdag 21 juni 2024
spot_img

Voor advies over droomhuis naar de hypotheekadviseur

Zoektocht naar een woning
De zoektocht naar een nieuwe woning begint vaak online. Op Funda tovert u met een druk op de knop alle koophuizen tevoorschijn die aan uw wensen voldoen. En voor het budget wordt vaak uitgegaan van een hypotheekberekening op één van de vele websites. U vult het inkomen in en er rolt een bedrag uit. Grote kans dat dát het bedrag is waarmee u op zoek gaat op Funda.

Droomhuis gevonden?
Op naar de adviseur!
En dan staat u online plotseling oog in oog met uw droomhuis. Voor veel mensen is dat pas het moment om een bezoekje te brengen aan de hypotheekadviseur. Vaak bent u dan al zo enthousiast over het huis, dat u eigenlijk niet wilt horen dat het financieel misschien helemaal niet haalbaar is…

Er komt meer kijken bij een hypotheek
Een hypotheekberekening op internet zegt namelijk niet alles. De computer vraagt niet altijd naar financiële verplichtingen en brengt meestal de huidige hypotheek niet in kaart. Hierdoor kan de maximale lening ineens behoorlijk zakken. Uw droomhuis blijkt plots onhaalbaar.

Ga éérst langs de hypotheekadviseur
Daarom is het slim om in een veel eerder stadium langs uw hypotheekadviseur te gaan voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek en eventueel een adviesgesprek. U hoort van alles over de zakelijke kant van een hypotheek zoals rentepercentages, voorwaarden en berekeningen. En u bespreekt ook de invloed van de hypotheek op uw leefstijl. Hoeveel geld blijft er bijvoorbeeld elke maand over om leuke dingen van te doen?

Een hypotheek is mensenwerk
Een hypotheekadviseur kijkt dus verder dan alleen de cijfertjes. Wij kijken naar u als persoon en willen u graag laten zien welke invloed een hypotheek op uw leven heeft. Met die kennis kunt u met een gerust hart op zoek naar uw droomhuis – en er later zorgeloos van genieten.

Wees welkom!
U bent van harte welkom bij Vrolijk fd voor een vrijblijvend gesprek omtrent uw hypotheek. Wij zijn onafhankelijk adviseur en kijken dus niet alleen naar RegioBank oplossingen maar ook naar andere geldverstrekkers. Neem contact met ons op telefoonnummer 0228-592420 voor het maken van een afspraak of loop even binnen op Kleingouw 28. De koffie staat klaar!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen