dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Voor de 19e keer Kerstnacht in de Westerkerk

Een goede Kerst begint met een sfeervolle kerstnachtdienst. Het is inmiddels een heuse traditie om op de avond voor kerst (24 december) met honderden mensen in de monumentale Westerkerk samen te komen, om in stijl stil te staan bij de geboorte van Jezus en samen bekende kerstliederen te zingen.

Het programma
De kerstnachtdienst is vrij toegankelijk. Zoals gebruikelijk gaan de kerkdeuren om 21.00 uur open. Om 22.00 uur begint het programma, dat bestaat uit onder andere muziek, een overdenking en samenzang.
De avond draait dit jaar om het thema “Jezus is gekomen om ons vrij te maken” Voorganger van de Vrije Baptisten Gemeente, ds. Cees Hanemaayer, houdt er tijdens de dienst een overdenking over. Na afloop van de kerstnachtdienst kunt u met een kopje koffie of thee en iets lekkers nog even napraten en nagenieten van de avond.

Gezamenlijk initiatief
De organisatie van de kerstnachtdienst is een gezamenlijk initiatief van de Vrije Baptisten Gemeente en de CGKV Levend Water-gemeente.

Collecte
De opbrengst van de collecte voor de kerstnachtdienst is voor de bestrijding van de onkosten van beide kerken.
In de collecte kan ook via Givt (een app op je mobiel) gegeven worden.
Een ieder is van harte welkom op de Kerstnachtdienst!
Mocht u graag naar de Kerstnachtdienst willen, maar geen vervoer hebben en u kunt echt zelf niemand regelen, dan kunt u contact opnemen tot en met zondag 22 december met Erik van den Berg: 06-22855449.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen