maandag 22 juli 2024
spot_img

Voor het beste reisadvies de wereld rond!

Met de eerste editie van ‘Ontdek Verre Reizen Dag’ bij De Nieuwe Doelen in Enkhuizen nog vers in het geheugen en de titel ‘Beste reisbureau van Noord Holland 2018’ (3e keer), mag je VakantieXperts De Valk inmiddels wel Dé Reisspecialist van West-Friesland noemen.

Bij het team van De Valk is werkelijk geen reiswens te gek. Oog in oog met de Zilverrug Gorilla in Rwanda, Op expeditie naar Antarctica, thee-ceremonie met een Geisha in Japan of het varen in een Mokoro over de Okavango Delta in Botswana, zomaar een aantal bestemmingen die binnen het enorme portfolio van de reisspecialisten van VakantieXperts De Valk te vinden zijn. Daniëlle en Frank Sijbrands (eigenaren) hebben enkele jaren geleden het roer omgegooid door meer te focussen op maatwerkreizen. Een maatwerkreis hoeft natuurlijk niet per definitie een verre bestemming te zijn. Fins Lapland bijvoorbeeld, één van mijn favoriete bestemmingen, stellen wij op basis van de reiswensen van de klant samen, vertelt Danielle. Maar ook stedentrips binnen of buiten Europa stellen wij steeds vaker samen op basis van maatwerk.

Advies uit eigen ervaring
Voor het beste reisadvies reizen wij de hele wereld rond. Uit eigen ervaring adviseren over een bepaalde bestemming lukt het beste wanneer je er zelf bent geweest, legt Danielle uit. De sfeer, geur, gevoel of beleving van een land is niet over te brengen vanaf een plaatje. Maar het enthousiaste verhaal van een reisspecialist die het Noorderlicht met eigen ogen heeft aanschouwt of met een auto Oman heeft verkent, dat komt pas aan. Uiteraard aangevuld met prachtig beeldmateriaal. Inmiddels hebben we met elkaar al heel wat van de wereld gezien en hebben onze medewerkers hun eigen specialisatie. Bij het maken van een afspraak houden we hier rekening mee zodat de klant altijd wordt geholpen door de juiste specialist. Uiteraard komt het wel eens voor dat we een bepaalde bestemming niet hebben bezocht, in dat geval kunnen we een beroep doen op de reisspecialisten binnen ons netwerk.

Ladies Only
Danielle is onlangs met twee collega’s uit de reisbranche gestart met een nieuw reisconcept ‘Ladies Only Trips’ korte trips voor vrouwen die samen met hun zus, vriendin, moeder enz. heerlijk er een paar dagen op uit willen. Voor dit jaar staan er drie leuke trips op het programma: 4 dagen Ibiza, 4 dagen Tel Aviv en 2 dagen WK Dames in Frankrijk. Het concept is enkele jaren geleden door één van de andere initiatiefneemsters ontstaan toen zij met een groep vrouwen op reis was. Dit sloeg zo aan dat ze inmiddels meerdere reizen heeft gemaakt met uitsluitend vrouwen. Wellicht komen we ook nog met een Men Only Trip, besluit Danielle lachend. Meer info op www.ladiesonlytrips.nl/.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen