maandag 24 juni 2024
spot_img

Voor klussen in en om het huis: R. Sluijs!

René Sluijs is ZZP-er. Hij heeft een eigen klussenbedrijf. U kunt contact met hem opnemen voor een vrijblijvende offerte voor allerlei kleine klussen in en om het huis. “Denk hierbij aan schilderwerk, behangen, maar ook het leggen van een fraaie laminaatvloer. Rondom en in huis zijn altijd kleine klussen te doen. Met mijn hulp komt zo’n klus altijd prima in orde, “ aldus René.

Gestart als ZZP-er
Enige tijd geleden werd René door reorganisatie bij zijn oude werkgever werkeloos. Thuis zitten en vooral stilzitten was niet wat hij wilde. Al snel was hij in contact met het UWV om te kijken naar de mogelijkheden om voor zichzelf te starten. Dat is inmiddels zo’n anderhalf jaar. “Als je voor jezelf gaat beginnen moet er best flink wat geregeld worden. Inmiddels staat het bedrijf goed op de rit en heb ik al heel wat mensen mogen helpen in en rondom hun huis, ” vertelt René.

Werkspot en particulier
“De opdrachten die ik gedaan heb zijn heel divers. Van schilderwerk binnen- en buiten, sanitair vervangen tot aan het opknappen van een heel appartement in Hoorn. “ Als ZZP-er kan René zelf zijn werktijden plannen. Dat is vooral ook voor particulieren erg prettig. “Waar een groot bedrijf graag om 7 uur ’s morgens start met bijvoorbeeld sanitair vervangen, kan ik in overleg ook om 9 uur starten als de kinderen van de opdrachtgever allemaal naar school zijn. Zo hebben de bewoners minder last van de herrie en de rommel. Ook een dagje in het weekend werken is met mij bespreekbaar. In goed overleg komen we altijd tot de beste oplossing,” zo geeft René aan.

Steigerhouten meubelen
Wat hij ook ontzettend leuk vindt om te doen is het maken van meubelen, bijvoorbeeld van steigerhout. Zo vertelt René: “Een bedbank was de vraag, dus daar ben ik even voor gaan zitten. Ontwerp gemaakt en aan de slag. De opdrachtgever was zeer tevreden, zelf was ik ook erg blij met het resultaat. Het was weer eens iets heel anders. Maar juist die afwisseling maakt het werk leuk.”

Vrijblijvende offerte
“Geen enkele klus is het zelfde. Daarom ga ik graag naar de mensen toe om de situatie ter plaatse te bekijken. Het persoonlijke contact maakt het werk extra leuk. Je schildert of behangt een kamer om er precies dát van te maken wat de bewoner voor ogen had. Het is dankbaar werk.” Heeft u een klusje in of om het huis waar u maar niet aan toekomt of tegenop ziet? Dan kunt u contact opnemen met René Sluijs voor een vrijblijvende offerte. Dit kan per post (Meander 45, Andijk), e-mail: ra.sluijs@hotmail.com of telefonisch via 06- 112 92 784. Geen enkele vraag is te gek, samen kijken we wat mogelijk is.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen