dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Voorjaarsmarkt in en om De Kapel

Afgelopen zaterdag 11 mei werd de jaarlijkse voorjaarsmarkt gehouden. Een evenement dat veel voorbereiding vraagt: de dag daarvoor is een flinke ploeg vrijwilligers uren in de weer om de aangeleverde spullen uit te pakken, te sorteren en netjes uit te stallen. Het aanbod was zéér uitgebreid, dat is nog zacht uitgedrukt en bijzonder gevarieerd: boeken, cd’s, gereedschap, dozen, kastjes, laatjes, vazen, potjes, enz….

De markt is ook een sociale ontmoetingsplek: met een kopje koffie, of soep kon er even bijgepraat worden, men kon kaarten maken en een mooi prijsje winnen bij het Rad van Avontuur. De opkomst was prima, het weer was uitstekend, dat was heel prettig voor het buitengebeuren; we kunnen dus spreken van een geslaagd evenement!

De opbrengst van €1836,58 gaat naar 2 goede doelen: Stichting Leergeld, daar helpt men gezinnen met weinig financiële middelen zodat hun kinderen deel kunnen nemen aan diverse activiteiten op school en daarbuiten en SchuldHulpMaatje, deze organisatie begeleidt mensen om weer grip te krijgen op hun financiële situatie.

Namens de Marktcommissie,
Clazien Visser

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen