woensdag 19 juni 2024
spot_img

Voorjaarsmarkt op 11 mei 2019 in De Kapel te Andijk

Zaterdag 11 mei houden we onze jaarlijkse voorjaarsmarkt. Er is van alles te koop: curiosa, glaswerk, potten, speelgoed en puzzels, cd’s, enz. Ook de tafels met vele boeken staan op je te wachten. Het Rad van Avontuur zal volop draaien met leuke prijzen. Natuurlijk is er weer fruit te koop. En ook de bloemen voor Moederdag staan al voor je klaar.

Gezellig een kopje koffie doen
We hebben koffie en thee met iets lekkers erbij, maar ook heerlijke soep. Dus kom gezellig even langs of maak even een tussenstop tijdens je fietstocht. We hopen weer op een gezellige dag! Iedereen is van harte welkom om even langs te komen op zaterdag 11 mei van 10.00 tot 14.00 uur in en om De Kapel, Middenweg 48 te Andijk.

Opbrengst voor Leergeld West-Friesland en SchuldHulpMaatje West-Friesland
De rommelmarkt heeft verschillende doelen. We recyclen gebruikte materialen. We bieden een plek om zomaar even gezellig naar toe te gaan. En de opbrengst van de markt gaat dit keer naar twee sociale doelen: Leergeld West-Friesland en SchuldHulpMaatje West-Friesland. En misschien helpen we zo een beetje onszelf en een beetje onze naaste.

Inleveren bruikbare spullen
Heeft u leuke en bruikbare rommelmarkt spulletjes die u bij ons langs wilt brengen? Dat kan! Dit kunt u inleveren op donderdag 9 en vrijdag 10 mei tussen 16.00 en 20.00 uur in De Kapel aan de Middenweg 48. Kunt u zelf de spullen niet brengen, dan kunt u bellen naar Trude Leegwater 0228-591594 (of bij geen gehoor Roel Doef 0228-593200). Bij voorbaat onze hartelijke dank en graag tot ziens op 11 mei.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen