dinsdag 16 april 2024
spot_img

Voorkom schade aan zonnepanelen met goede vogelwering

Vogels en ongedierte veroorzaken vaak schade aan daken en zonnepanelen. Bijvoorbeeld door vervuiling van nesten en nestmateriaal of door doorgeknaagde bedrading. Vervuiling zorgt onder andere voor minder ventilatie, terwijl dit juist zo belangrijk is voor de werking en levensduur van zonnepanelen. Gelukkig is er een oplossing.


Solarguard Pro vogelwering past vrijwel altijd.

Met goede vogelwering kan schade, brandgevaar en rendementsverlies aan zonnepanelen worden voorkomen. European Building Supply (EBS), een dakmaterialenleverancier uit Enkhuizen, heeft hiervoor een mooi product: Solarguard Pro vogelweringssysteem voor in- en opdak zonnepanelen. Solarguard Pro vogelwering past op vrijwel alle soorten zonnepanelen en elke vorm dakpan of dakbedekking. Dankzij de vogelwering kunnen vogels niet nestelen, waardoor het rendement van de zonnepanelen optimaal blijft en er geen schade meer ontstaat. Een bijkomend voordeel is dat de dakgoot minder snel verstopt door nestafval en er minder geluidsoverlast is van vogels.

Over EBS
EBS werd in 2009 opgericht en biedt een ruim assortiment aan daksystemen- en accessoires. EBS is de Nederlandse distributeur van Klöber, Rust-oleum in de dakenbranche en MDM (Nederland en Vlaams-België). EBS is een innovatief bedrijf waarin duurzaamheid voorop staat. Kijk voor meer informatie op www.europeanbuildingsupply.com.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen