Sporting Andijk Handbal en Zwembad De Weid organiseren samen een voorronde voor het NK Stoepranden. Ga lekker discozwemmen en doe mee! Misschien win jij een ticket voor een plaats in de landelijke finale in Arnhem. We spelen in de leeftijdscategorie 6-10 jaar en 11-14 jaar.

Waar? Zwembad De Weid
Wanneer? 15 juli 2022
Hoe laat? 19:00 – 21:00 uur

Wat is stoepranden?
Jantje Beton organiseert in 2022 voor de 6e keer het NK Stoepranden. Het doel is om spelen, bewegen en ontmoeten in zoveel mogelijk buurten in Nederland te stimuleren. Stoepranden is een leuk en laagdrempelig spel, waarbij de spelers veel moeten bewegen. Het spel kan gespeeld worden door tieners, jongeren, volwassen en senioren. Zo draagt stoepranden bij aan meer onderling contact en gezelligheid in de buurt. En dat bevordert weer de kansen en mogelijkheden voor samen buitenspelen. Bereid je goed voor en bekijk de spelregels. Die zijn te vinden op de website van Sporting Andijk.

Wie organiseren het NK stoepranden?
In Andijk is de voorronde een samenwerking tussen Sporting Andijk Handbal en Zwembad De Weid. Een logische keuze omdat beide spelen, bewegen en ontmoeten ook hoog in het vaandel hebben. Het gooien en bewegen heeft een mooie link met de handbalsport. Misschien wordt jij wel zo enthousiast dat je handbal ook een keer wil proberen! Je kunt je dan meteen aanmelden om mee te doen aan een training!