maandag 20 mei 2024
spot_img

Voortgang plannen Poldermuseum => Centrum voor Water

Het is al weer even geleden dat u iets van ons hebt gehoord. De plannen voor het Centrum voor water zijn in volle gang. Onze ambitie om april 2017 open te gaan moest bijgesteld worden naar een later datum. Om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen hebben wij Norma de Goederen van “Teksten voor musea” gevraagd de verhaallijn voor het Centrum voor Water te schrijven.
Teksten voor Musea helpt ons om de boodschap van het Centrum voor water helder te verwoorden en te komen tot een juiste aanpak van de marketing, educatie, samenwerking met diverse partners en de samenhang met overige (commerciële) activiteiten.

De verhaallijn is meteen ook de routing in het Centrum voor water. Hierbij smelten de Entreeruimte, de Multifunctionele ruimte met als hoofdfunctie vergaderingen, het Poldergemaal en de bovenverdieping samen. In de verhaallijn spelen de vragen een belangrijke rol:

Centraal daarbij staan de vragen:
1. Waarom zijn waterveiligheid en waterzuivering nodig en
2. Wat kun je er zelf aan doen?
een belangrijke rol.

De komende tijd zal Teksten voor Musea met de stakeholders om tafel gaan om de inbreng van hen te koppelen aan de verhaallijn. Vooralsnog zijn er twee hoofddoelgroepen te onderscheiden die het Centrum voor water wil en gaat bedienen. Bezoekers uit de regio met kinderen, ouders en grootouders, toeristen en het onderwijs. Natuurlijk liften we ook mee met alle door de Stakeholders (medefinanciers/subsidieverstrekkers) georganiseerde evenementen.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen