woensdag 19 juni 2024
spot_img

Vrijblijvende informatieavond ‘Energiescan voor ondernemers’

De Andijker Ondernemers Vereniging (AOV) is benaderd door duurzaam ondernemersloket West-friesland, een werkgroep van de West-Friese Bedrijven Groep om voor hun leden en alle andere ondernemers in Andijk een informatieavond te houden. Het onderwerp is duurzaamheid in het algemeen en de energiescan in het bijzonder.
Het is belangrijk uw onderneming klaar te maken voor de toekomst. Maar hoe doe je dat en wat gaat dat kosten? “We willen zoveel mogelijk ondernemers uit Andijk hiervoor enthousiast maken. Samen zijn we tenslotte sterk, van elkaar kunnen we leren en ook zaken als subsidieaanvragen doen bij gemeenten en provincie gaat makkelijker als je samenwerkt,” aldus Joery Valk, ambassadeur van de werkgroep voor het bedrijventerrein.

Voor alle ondernemers
Hierbij nodigen wij dan ook alle leden van de AOV én alle andere lokale ondernemers uit voor de volledig vrijblijvende en uitermate informatieve avond ‘Energiescan Andijk’ die gehouden wordt op dinsdag 26 oktober van 19.30 tot 21.00 uur in Cultura. Diverse sprekers zullen u informeren over mogelijke opties en u hoort succesverhalen van medeondernemers. Vooraf aanmelden graag per e-mail aov1619@gmail.com, u ontvangt dan een rechtstreekse link met meer informatie.

Stel uw vragen
“U vraagt zich af of uw pand geschikt is om energie neutraal te maken. U zou graag zelf wat (extra) doen? U bent benieuwd naar de ervaringen van andere ondernemers, wat hebben zij gedaan en werkt dit wel? De energiescan kunt u gebruiken voor de Milieudienst, dan bent u alles een stap voor. Het wordt een avond die u als ondernemer niet mag of wilt missen.”

Kom ook
Uitnodiging energiescan Andijk: dinsdag 26 oktober van 19.30 tot 21.00 uur de gratis informatieavond in Cultura op de kleingouw 112. We zien u graag op deze avond! Laat u informeren en kom tegelijkertijd ook weer eens in contact met de mede-ondernemers uit het dorp. Zo wordt het naast een informatieve avond ook een gezellige avond!

Nu al vragen? De Andijker Ondernemers Vereniging (AOV) is te bereiken op e-mail aov1619@gmail.com.
Ook kunt u met vragen altijd Joery Valk benaderen als ambassadeur voor regio
Andijk op info@valkservice.nl.

Namens de AOV, Allard, Peter, Joery, Rinske en Wil.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen