zaterdag 15 juni 2024
spot_img

Vrijdag 10 maart: Veiling Sarto

Nog even… en dan vrijdag de 10e maart de 71e veiling! Maar eerst ’s middags de actie van groep 8 van de Bangertschool om geld in te zamelen voor Syrië. Ze doen dit van 14.15 tot 15.15 uur. Ook Veiling Sarto wil dit enthousiaste initiatief te ondersteunen. Ze krijgen van ons een cheque van ??? Het bedrag proberen we nog even geheim te houden. Komt u ook?

Verder zijn de laatste voorbereidingen voor vrijdag in volle gang. Wat een koopjes staan er weer in de catalogus! Bijna standaard lijkt het wel de koopjes van de Bangertschool, volleyballen, voorlezen, pannenkoeken bakken, met meester Dick naar de Oostvaardersplassen en…, maar nu ook een MTB clinic van juf Esther.

Rondleidingen bij het ECW in combinatie met van Paassen chrysanten, waar de energie van ECW gebruikt wordt. Maar u bent ook welkom (als u er genoeg voor biedt!) bij Rainbowcolors, om helemaal op de hoogte te worden gebracht van het verwerkingsproces van de bloembollen, met als extra aansluitend een diner verzorgd door een chef kok! Voor de kinderen een rondleiding bij de schapenboerderij van de familie Verduin om te zien hoe boeren eten maken voor ons en dan samen koken en eten.

Verder ook nog klaverjassen, keezen, een ijsbad, een kijkje achter de schermen bij Wings of Change, een borrel, een etentje, een dagje Rotterdam. Ik stop met de opsomming, want u kunt de catalogus zelf ook bekijken op veilingsarto.nl en misschien vindt u andere koopjes véél interessanter.

Heeft u de catalogus niet in de bus gehad, maar wilt u hem wel graag ontvangen mail dan even naar veilingsarto@gmail.com.

Van harte welkom a.s. vrijdag!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen