woensdag 17 juli 2024
spot_img

Vrijdag 25 februari: Huldiging Irene Schouten in Wervershoof

Op vrijdag 25 februari a.s. wordt Irene Schouten in Wervershoof gehuldigd voor haar geweldige Olympische prestaties.

Programma
Om 16.45 uur arriveert Irene in De Hoek, met muzikale omlijsting door de fanfare. Daarna volgt een rondrit door het dorp, die start vanaf het oude Raadhuis, volgens de route Dorpsstraat, Zeeweg, Kagerdijk, Simon Koopmanstraat, Dorpsstraat, Raiffeisenlaan, Europasingel en eindigt bij De Dars.
We hopen natuurlijk op veel toeschouwers langs de route en we verzoeken de mensen die aan de route wonen om de vlag uit te steken.

De planning is als volgt:
16.45 uur: Raadhuisplein, bordesscène met optreden van de fanfare
17.00 uur: rondrit dorp (Irene en Dirk-Jan rijden in een mooie auto door het dorp)
18.00 uur: Aankomst Irene in De Dars
18.00 uur – 19.15 uur: huldiging Irene Schouten
19.15 uur: Optreden van de band Alice Springs en DJ Jacco Deen

Bezoekersinformatie
Irene zou het erg leuk vinden als je bij de huldiging aanwezig bent. De entree is gratis en iedereen, jong en oud, is welkom. In samenspraak met de Gemeente Medemblik is er besloten dat een geldige QR-code niet nodig is. We zullen hier dus ook niet om vragen en wanneer je niet over een QR-code beschikt hoef je geen coronatest te doen. In de zaal zijn voldoende zitplaatsen aanwezig.

Aangezien Irene volgende week deelneemt aan een World Cup toernooi en ze zich in de tussentijd geen coronabesmetting kan permitteren is het helaas niet mogelijk om met Irene op de foto te gaan. Natuurlijk zullen we voor een leuk alternatief zorgen!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen