maandag 22 april 2024
spot_img

Vrije inloop bij de Westrandboulers op de woensdagavond

In de maanden juli en augustus organiseert het bestuur van de jeu de boules vereniging de “Westrandboulers” in Wervershoof open inloopavonden op de woensdagavond. Iedereen, wel of geen lid en ouder dan 12 jaar is op woensdagavond welkom om vrijblijvend kennis te maken met deze leuke sport en een paar partijtjes te spelen.
De Westrandboulers beschikken sinds vorig jaar over maar liefst 11 mooie banen die gelegen zijn naast de Sjoerd Huismanpiste op het sportcomplex de Westrand aan de Theo Koomenlaan.

Lijkt het u leuk om ook een keer een paar partijtjes te spelen zonder dat u juist lid moet worden van deze club? We starten op woensdag 7 juli en gaan hier bij voldoende belangstelling mee door tot en met woensdag 25 augustus. Aanmelden vanaf 19.00 uur en we starten met spelen om 19.15 uur. Vol = vol. De kosten hiervoor zijn voor niet-leden ouder dan 16 jaar: € 2,- per avond. Voor de jeugd van 12-16 jaar € 1,- per avond. Heb je zelf geen jeu de boules ballen? Geen probleem. In het materiaalhok hebben we diverse sets die gebruikt mogen worden.

En lijkt het je leuk om misschien ook lid te worden van deze snel groeiende gezellige club? Je mag het een maand lang gratis proberen voordat er contributie betaald moet worden. De vaste speelmiddagen zijn de dinsdag- en vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur. Wil je meer informatie? Kom dan gewoon een keer langs op een van deze middagen.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen