donderdag 18 april 2024
spot_img

Vrijwilliger bij de KNRM iets voor jou?

KNRM-reddingstations Medemblik en Andijk komen jaarlijks ca. 40 keer in actie voor noodgevallen en hulpverleningen op het IJsselmeer. De reddingsacties zijn altijd anders. De vrijwilligers varen het ene moment uit voor een zeiljacht met defect roer, het andere moment voor een grote zoekactie naar een vermiste visserman.

Bij noodgevallen wordt de KNRM gealarmeerd door het Kustwachtcentrum of de Alarmcentrale. Het beschikbaarheidssysteem zorgt ervoor dat dag en nacht minimaal vier bemanningsleden paraat zijn. De bemanning bestaat uit mannen én vrouwen, en vormt een gemotiveerd en enthousiast vrijwilligersteam dat eerste hulp verleent waar nodig. Het reddingwerk is avontuurlijk, verantwoordelijk maar vooral dankbaar. KNRM-vrijwilligers beschikken over het beste en modernste materieel en ontvangen een vrijwilligersvergoeding.

Wil jij samen met het enthousiaste team van vrijwilligers dit dankbare reddingwerk uitvoeren? Zoek je een hobby met veel uitdaging en zelfstandigheid? Ben je gedreven en toon je initiatief? Heb je affiniteit met water(sport) en wil je mensen helpen? Dan ben je wellicht het nieuwe bemanningslid voor op de reddingboten! Je bent van harte welkom bij het bemanningsverblijf van KNRM Medemblik of Andijk!

Dinsdagavond is de vaste oefenavond van 19.30 tot 21.30 uur.
KNRM Andijk, Nieuwe Haven 8
secretaris@medemblik.knrm.nl www.knrm.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen