dinsdag 23 juli 2024
spot_img

Vrijwilligers gezocht

Ook zo’n zin in het voorjaar? Met een beetje geluk zijn veel Coronamaatregelen verleden tijd en kan De Weid eindelijk weer open. Genieten van buiten zwemmen, spelen en samen zijn! Maar dat gaat niet vanzelf.
Zwembad De Weid draait dankzij de hulp van een flinke groep enthousiaste vrijwilligers. En daarvoor zoeken we versterking;

Gezocht: vrijwilligers m/v

Techniek; Beschik jij over technische kennis en wil je wat voor de gemeenschap doen? Neem dan eens contact op. De techneuten van De Weid onderhouden de installatie en overige techniek en kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Groen; De Weid heeft een grote speelweide en veel groen. Interesse op te helpen met snoeien tijdens en na het zwemseizoen? Neem even contact op. Je bent van harte welkom!

Kassa; Van de zomer kunnen we altijd vrijwilligers voor de kiosk gebruiken. Het gaat om ‘kassadiensten’ van 3 of 4 uren per keer waarbij de verkoop van entreekaartjes, koffie, ijs, snoep en dergelijke in een positieve sfeer gebeurt. Iedereen gaat immers voor zijn plezier naar het zwembad! Uiteraard wordt je bij start goed wegwijs gemaakt in de kiosk.

Belangstelling?
Mail even naar info@deweid.nl
of bel met Elwin Houwen
via 06-11055091

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen