dinsdag 23 juli 2024
spot_img

Vrijwilligerspunt coacht bij vinden vrijwilligerswerk

Hoe vind je een vrijwilligersklus die echt bij je past? En als je die dan gevonden hebt: hoe leg je contact met de organisatie? Wanneer je wel weet dat je graag vrijwilligerswerk wilt doen, maar niet goed weet hoe je dit moet aanpakken, kan de Coachvrijwilliger van Vrijwilligerspunt helpen!

Bij het zoeken naar een passende vrijwilligersklus wordt door de Coachvrijwilliger rekening gehouden met de wensen en mogelijkheden van de vrijwilliger. Indien wenselijk gaat de Coachvrijwilliger samen met de vrijwilliger op bezoek bij de organisatie. Is er een match? Passen de aangeboden werkzaamheden bij de wensen, mogelijkheden en kwaliteiten van de vrijwilliger? Dan worden er afspraken gemaakt over de werkzaamheden en werktijden. De coach houdt nog een paar maanden contact met de vrijwilliger en de organisatie. Zo kunnen de coach en de vrijwilliger er samen voor zorgen dat het vrijwilligerswerk leuk blijft!

Open inloop bibliotheek Medemblik
Wil je hulp van een Coachvrijwilliger? Dan kun je direct contact opnemen met Vrijwilligerspunt via info@vrijwilligerspunt.com of door te bellen met 0229-21 64 99. Daarnaast is vanaf 27 augustus tot 30 november Coachvrijwilliger Tineke Bakker iedere dinsdagmiddag van 14.00 – 17.00 uur te vinden in de bibliotheek in Medemblik. Iedereen die moeite heeft met het vinden van een leuke en passende vrijwilligersklus en daar begeleiding bij kan gebruiken, kan op deze dag bij Tineke aanschuiven. Ook kan Tineke meer informatie geven over Vrijwilligerspunt. Dit coachingsproject wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Medemblik.

Meer informatie over Vrijwilligerspunt op www.vrijwilligerspunt.com.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen