dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Vrolijk fd maakt van sparen een feest!

Kinderspaarweken van 23 oktober tot en met 3 november
Het is belangrijk om kinderen al vroeg te leren omgaan met geld. Daarom beloont RegioBank kinderen die gaan sparen tijdens de jaarlijkse Kinderspaarweken. Bij Vrolijk fd, Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Andijk, is het van 23 oktober tot en met 3 november een feest voor kinderen!

Stort het kind geld op de bestaande rekening van RegioBank, dan mag hij een leuk cadeautje uitkiezen. Ook kinderen die nog geen rekening hebben, zijn van harte welkom. We vertellen ouders en kinderen dan graag over het bekende Zilvervloot Sparen. En JongWijs, het jeugdpakket speciaal voor kinderen zelf. U bent van harte welkom op ons kantoor.

Leer uw kind wat verstandig sparen en betalen is
JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Een spaar- en betaalrekening mét jaarlijks leuke geldtips en weetjes. Bij JongWijs krijgen ook de ouders jaarlijks interessante informatie en praktische tips. Gewoon via de post, op het huisadres. En uiteraard staan wij als Zelfstandig Adviseur ook klaar.

JongWijs begint met een spaarrekening. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij. En met toestemming van de ouders ook een Jeugdpas mét weeklimiet en Internet Bankieren en Mobiel Bankieren.

Van harte welkom
Iedereen is van 23 oktober tot en met 3 november welkom bij Vrolijk fd. Kom naar ons kantoor aan de Kleingouw 28 tijdens de feestelijke Kinderspaarweken. Tot snel!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen